TC Kimlik No"Suyla 7 Ceddini Bulmak?
-
hayırdır emirreis ttnetten ayrıldın mı?
-
adamın kişisel bilgilerine ulaşıp ne yapacaksın?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Cok güzel acıklar var cok güzel öğrenilebiliniyor :)
Şahsen bütün mod ve adminlerimizin 7 ceddini cıkartmıştık :)
-----------------------------Evett.. bende şahidim :D :D
:) hatta ve hatta balık türlerinin bile sülalesini gösteriyor :D
-
soyumspoum.com öz ana babamı kardeşlerimi çıkarmıyo amq:D
neyseki zamanında polis bi tanıdıktan 7 ceddimi çıkartmıştım:D şimdi kağıt halinde var bende 7 ceddim:D gerçi çıkmasaydıda 7 ceddimi biliyodum ama onların çocukları bilmiyodum. polis bi tanıdığın varsa ona yaptırırsın. ama heralde her polis yapamıyodur. bilmiyorum hangi şubede görevli olması gerektiğini
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
hayırdır emirreis ttnetten ayrıldın mı?
-----------------------------2 ay önce ayrıldım hocam.
-
Neyse, şimdilik başka yolları denerim. Gerekirse pm atarım size. Sağolun, varolun.
-
arkadaşlar adliyede memur veya katip olarak çalışan tanıdıklarınız varsa bu bilgilere burdanda ulaşabilirsiniz.. zaten adalet bakanlığının uyap(ulusal yargı ağı projesi)mernis'in merkezi nüfus idare sistemi) veri tabanını kullanmaktadır. buna göre nüfus idaresindeki ilk kayıtların yani ilk nüfus sayımı olan -1831 Sayımı (II. Mahmut Dönemi) ama bu defterlere ulaşılamamaktadır. -1894 Sayımı (II. Abdülhamit Dönemi) sonraki kayıtların hepsi burda vardır. yani tckimlik no ile bi yere kadar ulaşabilirsiniz çünkü ilk nüfus sayımının yapıldıgı yıllarda soyadı kanunu olmadıgı için iş biraz zorlaşıyor burada devreye varsa tanıdığınız giriyor..
-
tc kimlik no doğrulama yok artık
tc no'dan nasıl ad soyad ve doğum yılını öğrenebiliriz yada daha ayrıntılısı :)
soy sop programıda neymiş, varmı öyle pro?
-
eskiden vardı böyle birşey e devletten su faturası adresinden fln buluyodunda.
şimdi kalktı sanırım. Sağlam tanıdık olmadan zor. tanıdık olsada emirreis gibi olması lazım şahsen ben devlette çalışsam bi tanıdık böyle bişey istese sağlam bi problem yoksa bsg çekerim.
-
Katü'lü iki arkadaş program yapmıştı bi ara ismide galiba "Akraba Bul" idi... Baya sülaleyi bulmuştum orada. Eğer kendininkini istemiş olsaydın kütüğünün bağlı bulunduğu nüfus müdürlüğüne gitmen gerekir Murat Bardakçı 1850 yıllara kadar bulabilirsin demişti...