Tc Kimlik Numarası İle Ne Ögrenebılırım
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
Şifresini deneme yoluyla öğrenip. son gün osym sınavını iptal edebilirsin diye düşünüyorum :D
-----------------------------tercihlerini değiştirip çok farklı yerlere gönderebilirsin elemanı :)
-
asıl soru;
sen ne öğrenmek istiyorsun?
-
adresini öğrenmek istiyorum
-
hangi dalga ile içeri alınacağını öğrenbilirsin e-devlette olması lazım
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------bi site wardı tc yi yazıyordun adresini gösteriyordu bulamadım şimdi onu :S tbt de paylaşmıştı biri seçmen bilgisimi neydi
-
Explosive bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------bi site wardı tc yi yazıyordun adresini gösteriyordu bulamadım şimdi onu :S tbt de paylaşmıştı biri seçmen bilgisimi neydi
-----------------------------Dediğin Adres http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp Hocam
-
çentik
-
tc kimlik no nu artik elde etmek zor olmadigi icin bu kod ile yapacagin da cok bir sey yok.
Medusa - Mernis giris bilgilerin varsa Kisinin saglik durumu ve Nufus bilgilerini elde edeblirsin.
bu sistemlere giris yapmakta tahmin edildigi kadar zor degil. Saglik bakanliginin gelistirdigi yapida yazilim gelistirmistim. Medusa da ki islemler bir .net servisi ile calisiyor sadece.
mernis te oyledir diye tahmin ediyorum. mernis'i den data ceken bir projedede yer aldim ama o kisim bana ait olmadigi iicn ilgilenmemistim.
(AHBS (aile hekimlerinin kullandigi yazilim) gelistirilirken bizimde corbada tuzumuz olmustu =))
-
tc kimlik numarasının ilk 2 hanesi en fazla kaç olur, sizinki kaç ?
-
cizik