TC Kimlikleri
-
ya birde şöyle bişey var hani bunların üstüne kaşe uygulaması geldi ya.. üzerine işte bu hat sadece bu numarada kullanılır diye..
e adam fotokopi makinasıyla çekiyor zaten ordan tekrar en son çektğini alsa.. temizi elinde olmuş oluyor :/ ne biçim iş lan.. yani geçen hat alırken düşündüm de güvenlik sıfır anasını satayım :( abimle hat yüzünden 1 gece polis merkezinde koltukta sabahladım.. sırf bu puştluk yüzünden
-
Nasıl sorgularız açılıp açılmadığını?
-
Fatih54 bunu yazdı
Nasıl sorgularız açılıp açılmadığını?
aşağıdaki link konu içerisinde çok defa paylaşılmış.
TheMayk bunu yazdıBilmeyenler için adınıza başka hat açılmış mı kontrolünü yapın
-
TheMayk bunu yazdı
Bilmeyenler için adınıza başka hat açılmış mı kontrolünü yapın
mq benim adıma kayıtlı hattım yok .(mesela demek isterdim ama harbiden yok :D)
ben nasıl öğrenecem valla ilginç .
-
normalde evrakları oyle ortalıkta bırakmamaları lazım. turkcell i arayıp ilgili bayiyi şikayet edebilirsin.
-
Telefon hattını yenilemek için gittiğim bayide de aynı durum vardı,plastik evrak kutularının içinde onlarca kimlik fotokopisi duruyordu.Adam kötü niyetliyse alır kullanır,müşteri kötü niyetli ise çaktırmadan alır götürür kullanır.Bunca sahtecilik,farklı isimlerle kurulan şirketler bu ve bunun gibi yöntemlerle yapılıyor.
-
peki tc ile birilernin numarasnı bulmakmak münkünmü ?
-
nevorapat bunu yazdı
SeyH bulur kapi no ya kadar giydigi ayakkabi numarasina kadar bulur o_0
-
nevorapat bunu yazdı
operatörler çalışan birisi anca bulabilir kendi operatöründeki numarası varsa
-
samaccc bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
Bilmeyenler için adınıza başka hat açılmış mı kontrolünü yapın
mq benim adıma kayıtlı hattım yok .(mesela demek isterdim ama harbiden yok :D)
ben nasıl öğrenecem valla ilginç .
aynen bana aitte tel yok yani benim bildiğim amk nasıl öğrencem açılıp açılmadığnı.