Team Olarak Program Yazmak
-
neyse konuyu dağıtmayalım.birbirimizi kırmaya gerek yok :P.bende projelerinize yardımcı olabilirim.çok iyi olmasada orta derecede asp.net ve c# biliyorum
-
Cado_ bunu yazdı:
-----------------------------
neyse konuyu dağıtmayalım.birbirimizi kırmaya gerek yok :P.bende projelerinize yardımcı olabilirim.çok iyi olmasada orta derecede asp.net ve c# biliyorum
-----------------------------yaptıgın projelerde eminimki indirme bolumlerine download.aspx yazıyodundur :D
sinirlenme lan tamammı :W
-
yooo oyle birşey yapmıyorum :=) niye sinirleniyim hem :P
-
Helyum bunu yazdı:
beyler bunun ozenmeyle bi alakası yok. bu gune kadar team foundation server kullandım. ve dogal olarak benim icinde team oldu.
yani bazen insanlar alıskanlık yapabiliyor. kotu birsey yapmamıs yav geleyana gelmeyin. dunyada tanınan bir dili kullanmıs.
her neyse yine yazayım.
TFS iyidir
-----------------------------hocam tabiki teknik olarak düşünürsen isim team foundation server dır öyle dersin ama başlığı diğer türlü açabilirmiş...
Holyone' ın açtığı başlık buna bir örnek...
küçük bir eleştiri yapıyoruz burda senin gibi adam akıllı bir açıklama yapsa amenna hemen sert bir savunma mekanizması biliyorsan konus falan filan...
-
aLcoLiq bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
beyler bunun ozenmeyle bi alakası yok. bu gune kadar team foundation server kullandım. ve dogal olarak benim icinde team oldu.
yani bazen insanlar alıskanlık yapabiliyor. kotu birsey yapmamıs yav geleyana gelmeyin. dunyada tanınan bir dili kullanmıs.
her neyse yine yazayım.
TFS iyidir
-----------------------------hocam tabiki teknik olarak düşünürsen isim team foundation server dır öyle dersin ama başlığı diğer türlü açabilirmiş...
küçük bir eleştiri yapıyoruz burda senin gibi adam akıllı bir açıklama yapsa amenna hemen sert bir savunma mekanizması biliyorsan konus falan filan...
-----------------------------:) alkolik neydiyon icmeye devammı :D
gorusemiyoruz bro :D
konu dagılsın :)
-
la bu en güzel cevaptı bak :D:D:D :)
-
aLcoLiq bunu yazdı:
la bu en güzel cevaptı bak :D:D:D :)
-----------------------------hahahaha:D
-
Helyum bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
her neyse yine yazayım.
TFS iyidir-----------------------------
hocam tabiki teknik olarak düşünürsen isim team foundation server dır öyle dersin ama başlığı diğer türlü açabilirmiş...
:) alkolik neydiyon icmeye devammı :D
gorusemiyoruz bro :D
konu dagılsın :)-----------------------------
İşte meselede orada benim açıklama yapmama gerek yok konuyla alakası olmayan adamlar sırf laf olsun diye yazmasalar açıklama yapmaya ne hacet. Konuya vakıf olan zaten direk anlıyor neden böyle yazmış olabileceğimi.
Ayrıca soruyorum bu Türkçeyi seven arkadaşlara madem bu kadar çok Türkçe sevdalısısınız ne diye nicklerinizin (yoksa takma isimleriniz mi demeli, şimdi siz buna da kızarsınız) sağında solunda ille bir yerinde yabancı harfler var. Hani nerede kaldı sizin Türkçe sevdanız. Az tutarlı olun.
Ben alışkanlık olarak team yazmışım siz team yazdığımda takım olduğunu anlamadınızmı.konuyu gidip özenmeye bağladınız. işte bukadar düz bu kadar dar bakıyorsunuz.el insaf ne diyeceğimi bilmiyorum.
sanırım bu konuyu baltalayan arkadaşlar bu konunun başlığı team yerine takım olarak yazsaydım konuya anca "" yazabilirdiler.kusura bakmasınlar çünkü konuya katkıları sadece team yerine takım yazsaydın olmuş. onu da çıkarınca..
neyse ne desem boş artık..
yok siz illa konuyu baltalayacaksınız. Derdiniz buysa buyurun. Elden bir şey gelmiyor.Edit:
Cado_ bunu yazdı:
neyse konuyu dağıtmayalım.birbirimizi kırmaya gerek yok :P.bende projelerinize yardımcı olabilirim.çok iyi olmasada orta derecede asp.net ve c# biliyorumbirader teşekkürler ama kalsın. Şimdi ben team derim sen takım dersin anlaşamayız biz.
-
.NET de isen ve Studio 2005 kullanıyorsan VSS i tavsiye ederim .
Studio 2008 ve/veya 2010 kullanıyorsan TFS ( team foundation Server ) kullanmalısın ;)
studio 2005 te de kullanabilirsin ama packler gerekli olduğundan kasma derim ;)