Team Viewer 5.1.9385 Serial Lazım Arkadaşlar
-
Lisans anahtarı istiyor aramama rağmen bulamadım sizde varsa paylaşırsanız menmun olurum,
-
ticari olmayan sürümü kursaydın keşke :)
iyi bir program kaldırıcıyla kaldır tekrar kur

-
Ticari olmayan sürümü her 5 dk bir bağlantıyı kesiyor üstadım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Herhangi bir bağlantı kesme olayı yok üstad. saatlerce kullanıyorum ben herhangi bir kesilmeye maruz kalmıyor.
-
-----------------------------https://wa103.teamviewer.com/login.aspx?state=1
buradan kullanıcı hesabı açıp giriş yap, net üstünden bağlan sorunsuz ve kusursuz. sadece dosya alıp gönderme yok bu uygulamada
-
Allah allah bende 5 dk sonra bağlantı kopuyor, aksi gibide dosya gönderip almada lazım oluyor anlamdığım neden bu kahrolası programın serialı yok,
-
Allah allah bende 5 dk sonra bağlantı kopuyor, aksi gibide dosya gönderip almada lazım oluyor anlamdığım neden bu kahrolası programın serialı yok,
-----------------------------hoca bende şimdiye kadar hiç kopma yaşamadım
-
bağlantında sorun vardır, bende kullanıyorum 1 kaç yıldır hiç böyle bişeye rastlamadım.
-
hocam işini görürse bunu kullan http://rapidshare.com/#!download|281|77459841|TeamViewer_v3.0Premium_Serial.rar|1356 denemedim bi yerden alıntı yaptım:)
-
Program zaten beleş bu güne kadar da hiç bir sorun yaşamadım..
-
ticari olmayan versiyon 5 dk da bir kopartır doğru arkadaşlar.
ticari versiyon satın alma işlemi nasıl oluyor bilmiyorum ama serial olduğunu sanmıyorum yani sonuçta bu program internet ile çalışan bir program ve böyle bir programa sahip olsam serial dağıtsam bile sürekli nete bağlı olmak zorunda olduğu için online kontrolunü de yapardım yani internet üzerinden kontrol ederdim onda da böyle olabilir bu yüzden serial felan bulamaya bilirsin