Teamviewer 3 (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerPortable_en.zip

Birde portable versiyonunu dene.Portable versiyonda herhangi bir sınırlama yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------
    iyi de ev kullanıcısına beleş zaten ne seriali? çatır çatır kullanıyom aylardır.
    Hayret, bende neden istiyor ozaman? Bende kullanıyordum fakat 1 haftadır böyle... Anlamadım bende lisans olmadan bağlanamazsınız diyor... Neyse arkadaşlar, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Zahmet verdiysem kusura bakmayın. Ben kendim biraz daha uğraşırım.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    yok estağfurullah bak sen kurarken ev kullanıcısını seçeneğini seömemişsindir. soruyo sana evde mi kullancan iş için mi diye. ona yanlış demişindir. kaldır tekrar kur. ingilizcen yoksa yaz yardım edeyim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:
    yok estağfurullah bak sen kurarken ev kullanıcısını seçeneğini seömemişsindir. soruyo sana evde mi kullancan iş için mi diye. ona yanlış demişindir. kaldır tekrar kur. ingilizcen yoksa yaz yardım edeyim.
    Yok hocam kişisel kullanımı seçmişim zaten.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    Prometheus bunu yazdı:
    iyi de ev kullanıcısına beleş zaten ne seriali? çatır çatır kullanıyom aylardır.
    Hayret, bende neden istiyor ozaman? Bende kullanıyordum fakat 1 haftadır böyle... Anlamadım bende lisans olmadan bağlanamazsınız diyor... Neyse arkadaşlar, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Zahmet verdiysem kusura bakmayın. Ben kendim biraz daha uğraşırım.

ewt serial istemiş olabilir ama biraz araştırdım hocam bir şey bulamadım

daha öncede tbt'de alakalı konu açılmış ama cevabı gelmemiş

( http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Teamviewere%203%20Serial&folderid=58891 )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:
    Prometheus bunu yazdı:

ewt serial istemiş olabilir ama biraz araştırdım hocam bir şey bulamadım

daha öncede tbt'de alakalı konu açılmış ama cevabı gelmemiş

( http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Teamviewere%203%20Serial&folderid=58891 )

Doğrudur, bende konuyu açmadan önce burada arama yaptım bu konuya rastlamıştım ama herhangi bir sonuca ulaşamamıştım.

Toplam Hit: 3050 Toplam Mesaj: 17