Teamviewer Den Güzel Rakibi AMMYY Admin V3
-
Teamviewer'ın en güzel rakibi 321meet.com'dur :)
Hiç bir program yüklemeden web ara yüzü ile sizi davet eden kişinin bilgisayarına bağlanabilirsiniz.
-
ismi sakat geldi :D teamviewer güzel yav ne gerek var atraksiyona
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------Teamviewer'ın en güzel rakibi 321meet.com'dur :)
Hiç bir program yüklemeden web ara yüzü ile sizi davet eden kişinin bilgisayarına bağlanabilirsiniz.
-----------------------------Holyzone çözemedim bu siteyi bir yarrdım etsene birdfe ben dün bağlandığım makineye bugün bağlanamadım team da acaba sürüm oalyımı bendeki 7 ondaki 6
-
evt 10 numara proğram teame 5 basar
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------evt 10 numara proğram teame 5 basar
-----------------------------ama Teamviewer 6 çıktı :)
-
Teamwiever 7 var :) benim merak ettiğim teamwiever kısıtlı kullanımda nasıl bir kısıtlama var günlerdir bağlanıyorum 1 2 saat sonra sanırım sadece bağlantıyı kapatıyor.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Teamwiever 7 var :) benim merak ettiğim teamwiever kısıtlı kullanımda nasıl bir kısıtlama var günlerdir bağlanıyorum 1 2 saat sonra sanırım sadece bağlantıyı kapatıyor.
-----------------------------kısıtladığı zaman nefret etceğin 1 numaralı program haline dönüşüyo 2 dakikalık kullanıma izin veriyo sonra kapanıyo 5-10 dakika boyunca kimseye bağlanamıyosun
bende ammy kullanıyorum bayadır iyi gibi
-
Bende denerim. Teşekkürler..
-
bir süredir test etme şansım oldu.kurulum gerektirmemesi tek artısı. kullanıcı arayüzü teamwiever kadar iyi değil