Teamviewer İle Bağlanıp Yardımcı Olabilecek Online Kim Var
-
Vee tabi işi bilen :D
Yaa win 8.1 i indirdim kurucam ama .iso dosyasını calıstıramadım , otomatıkte baslamıyor , setup.exe de yok ıcınde :(
Bi komutla falan mı calısacak ne olacak murıdlerden analayan bakabılır mı? Bakabılecek olan PM atsın , Team ID verem ...
EDİT : Pc ye Daemonla format atıcam , sıfırdan degıl -
Winrar ile açmayı denedin mi hocam ? iso dosyasını açması lazım.
-
Mustafa bunu yazdı
Winrar ile açmayı denedin mi hocam ? iso dosyasını açması lazım.
Hacu dosya iso dosyası Winrar la ne alaka kı?
Daemondan gırdıyrıorum ama ıcınde setup falan da yok :( -
iso dosyası > sağ tık> birlikte aç> winrar
deyince açması lazım.
-
hocam neyle acarsam acayım durum bu :)
-
JiggSaw bunu yazdı
Yaa win 8.1 i indirdim kurucam ama .iso dosyasını calıstıramadım , otomatıkte baslamıyor , setup.exe de yok ıcınde :(
Bi komutla falan mı calısacak ne olacak murıdlerden analayan bakabılır mı? Bakabılecek olan PM atsın , Team ID verem ...
EDİT : Pc ye Daemonla format atıcam , sıfırdan degılnereden ındırdın hangı surumunu . yahu benım pc de geldıgı halde orjınal oem lısansını kullanamıyorum amk yenıden kuracagım mecbur aktıvasyonlarla da aktıve edemedım
-
hipokondriyak bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
EDİT : Pc ye Daemonla format atıcam , sıfırdan degılnereden ındırdın hangı surumunu . yahu benım pc de geldıgı halde orjınal oem lısansını kullanamıyorum amk yenıden kuracagım mecbur aktıvasyonlarla da aktıve edemedım
VipMerkezi.Net ten indirdim hocam ...
-
Sen onu nasil kurmayi deniyosun ki? İso dosyasi indirdiysen cdye yazicaksin oyle kurcaksin ama usb den kurulum yapicak sekilde hazirlicaksan winrar la cikartabilirsin icindeki dosyalari sonra o dsyalarla hazirlarsin. O kismini yapmadim bilmiyorum
-
anladığım kadarıyla sen sanal sürücüye isoyu tanıtıpta kurmak istiyosun hocam :D
lütfen böyle olmadığını söyle
-
Liquid bunu yazdı
Sen onu nasil kurmayi deniyosun ki? İso dosyasi indirdiysen cdye yazicaksin oyle kurcaksin ama usb den kurulum yapicak sekilde hazirlicaksan winrar la cikartabilirsin icindeki dosyalari sonra o dsyalarla hazirlarsin. O kismini yapmadim bilmiyorum
Hoca öyle degıl ıste zaten ayda bı kere wın7 kuruyorum pc ye , Daemon tools la wın7 .iso dosyasını gösterıp kurulma gecıyordum ve bıttıgınde old.windows klasorunu sılıyordum temız kurulum olmuyordu ama kuruyorduk :D
Sımdı ındırıdıgım Win 8.1 pro da Setup.exe dosyası yok , sanırım dosya da sıkıntı var , wınrar la acsam da ıcınde calıstıracak atesleyecek dosya yok :D -
Piratebay bunu yazdı
anladığım kadarıyla sen sanal sürücüye isoyu tanıtıpta kurmak istiyosun hocam :D
lütfen böyle olmadığını söyle
Hocam neden oyle olmadıngıı soylıım? :D
Hep oyle kuruyorum :D