folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder TEB Kullanılmayan Kredi Kartına Yıllık Kart Ücreti İstiyor

TEB Kullanılmayan Kredi Kartına Yıllık Kart Ücreti İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Askere gitmeden önce arayıp kartımı iptal ediyordum yıllık ücreti iptal edelim kartınızı iptel etmeyin donduralım dediler. Tamam dedim evlenirken lazım olur diye düşündüm. Askerde bir baktım mail gelmiş senelik kart ücreti istiyorlar. Aradım konuştum otomatik fatura talimatı vermeden senelik kart ücreti iptal edilmiyormuş. Ben kartı kapatın dediğimde konuştuğum şerefsiz öyle demiyordu ama. Oradayken uğraşmayım dedim ödedim. Askerden geldim telefon açıp iptal edecektim çağrı merkezinde konuşan birine ulaşamadım sinirlendim kapattım. Ocak ayında kartın süresi doldu yeni kart falan da gelmedi. Kart zaten dondurulmuş durumda. Şimdi bu ay yine ekstre yollamışlar senelik kart ücreti istiyorlar. Ücreti ödemeden kartı iptal de edemiyorum. Sikayetvar.com'a yazdım adamlar yazımın sonunu kafalarına göre silmiş geri kalanı yayınlamışlar. sikayetvar.com da firmalardan para yiyor galiba.

Tüketi Hakları Derneğine gideceğim daha önce giden var mı ne yapmamız gerekiyor? Ben şimdi hukuki yönden sıkıntı olmaması için ücreti ödeyip kartı kapattıktan sonra mı gideyim? Bildiğim kadarıyla kart o yıl hiç kullanılmadıysa senelik kart ücreti isteyemezler ama emin değilim sadece böyle olduğunu duymuştum.

Bir daha bu bankanın ne önünden geçerim ne tanıdıklarıma kart falan kullandırırım. Adamlar açık açık kandırıyor milleti uzak durun derim. Gerçi hepsi aynı bok bankaların. Şu an sadece garanti bankasında hesabım ve kredi kartım var onlar da mecburiyetten.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

kuzen hp'yi şikayet için gitti testisi elinde bir biçimde döndü :) 

şansını deneme bile

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

ödeyeceksin.. yolu yordamı yokk.. Her türlü kılıfa uydurulmuş giydirme operasyonu yapıor tüm bankalar..

Ödemeyeceğim inat ettim dersen bile mahkemeydi şuydu buydu yıllık kart tutarından fazla olacaktır.. O yüzden bence kasma ver 50 lira kapattır huzura er..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Neden Hocam Hakkını Aramazsan Herkes Sizin Gibi Git Öde Kurtul Derse Şerefsizler Azar Zaten Böyle Oldugu için Hep Kazık Yiyoruz Ya Kaymakamlıkların içinde Tüketici Hakları Masasi Var Oraya Müracat Et Şikayet var Bilmem Ne Tırışka Onlar Hit Peşindeler Gerçek Tüder Felan Onlara Muracat Da Edebilirsin

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Gıcık oldum ibnelere. Sonuna kadar bırakmak yok. Masrafı ne olursa olsun uğraşabildiğim kadar uğraşacağım. Geçen sene de verdim. Üstelik kartta 40 TL bonus var. Onu kullanıp kapatayım diye askerdeyken iptal ettirmemiştim zaten. O bonusu da sayarsak toplamda 120 TL zararı var bana ibnelerin. Benim zararım şu anda en fazla bu kadar olur ama artık ömrüm boyunca etrafımdaki kimseyi bu şerefsiz bankaya sokmam. Bu şekilde geçirmeselerdi o banka benden daha çok para kazanacaktı kendi zararlarına oldu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ödediğin kart aidat parasını bile çatır çatır geri öderler yeterki doğru yere başvur.
    http://www.tukoder.org.tr/ 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Bankalar artık hesaba para yatırırken bile komisyon alıyo. başka şuba olmaya gör

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

eger ki karttan hic alisveris yapmadiysan kapatmalari gerekiyor. + eger kapamıyorlarsa ildeysen valilik ilçedeysen kaymakamliklardaki tüketici hakem heyetine  yazmis oldugun dilekçeye bankanın extresinin fotokopisinide ekleyerek müracaat ediyorsun. sonucu bekle:) eger bankanın elinde bankacilik hizmetleri sözlesmesi varsa (sen tarafindan imzalanan) tüketici hakem heyeti ödemeni isteyebilir. yada hic alisveris yapmadin ise karttan sifir bir kart ise hakem heyeti bankayı suclu bulabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Aynen öyle.

Linki incele geriye dönük olarak bile alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_36594955/tm.htm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ekstreleri çıktı alıp tüketici hakem heyetine gideyim en iyisi. Olmazsa başka yerleri de deneyeceğim.

Kartı 3 yıl kullandım ocak ayında süresi bitti 1,5 yıldır hiç kullanmadım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Bu hafta yine kredi kartı yolladılar konuya da sonucu yazayım dedim konu açıldığı zaman unutmuşum. Bu tip sorunlarda müşteri hizmetleri ile uğraşıp sinirlerinizi bozmuyorsunuz. sikayetvar.com 'a yazıyorsunuz ondan sonra onlar sizin peşinize düşüyor. sikayet.com'a yazdıktan sonra sorunum çözüldü kart ücreti ödemedim. İptal ettim tamamen kurtuldum. Yine kart yollamışlar bu hafta durduk yere aradım iptal ettirdim dedim 2 kez kazıkladınız beni kandırdınız sikayetvar.com 'a yazınca sorunum çözülüyor sizinle konuşunca çözmüyorsunuz dedim kadın hala utanmadan ama kartınız acil durumlarda falan lazım olabilir diyor :) 10 dakika dil döktü bana :)

Finansbankta da çok sorun yaşadım adamların 4 yıldır çalışan bankamatiğini bulamıyordum. Akşam saatlerinde özellikle sistemsel bir sorun nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyordu. O yüzden son ödeme günü geçiyor sms uyarısı geliyor 2 TL oradan + gecikme faizi olan yine bize oluyor. Zaten gıcık bir dokunmatiği var :) Gündüz bankaya gidemiyorum akşam da saçma sapan hatalar veriyor bankamatikler. 3 tanımadığım kişi ile bankamatik aradığımızı biliyorum:) Kadın 10-15 dakika dil döktü ödeyemediğiniz için oluşan gecikme bedellerini telafi için 50 TL parapuan yükleyelim falan dedi yok dedim :)

Toplam Hit: 4618 Toplam Mesaj: 14