Tecavüzcünün Hazin Sonu (+18)
-
Vallaha lan değişik oldu:D
Buradan yöneticelere sesleniyorum. Artık kendi kendine alıntı yapılmasın. Eğitimde fırsat eşitliği sağlansın! Zeki Müren de bizi görebilsin!
:D
-
(buna ne deniyordu şeriatmı ne) Birkere bunun şeriatla alakası olmadığı gibi film olma ihtimalide olsa gerçekten bir tecavüz suçlusuna yapılan bi r eylem ise,kınayanlara bir sorum var tecavüz mağduru eğer sizin bir yakınız olsa canınız kanınız olsa ve şahıs elinize geçse siz ne yapardınız?
-
Niye herif? niye karı deyil?
olm uzmanlara göre karılar daha çok zevk alıyo.Aynen islami toplumlara görede bu durumlarda hayıflananlar hep karılar olmuştur ? gerçi karıların kesilecek bi tarafı yok bilmeden yorumlamakda olmaz ama.
karı niye herifin çüküsü kesilince gözlerini kapıyo? bidaha o mazlum olay olmayacak diye bence.
tamamen karının isteği o yüzden inanmıom aq :D
-
ahh canım acıdı yaww..
-
Vay Anasını :|
-
gerçek falan değil o bi ara çok daha net bi görüntüsünü bulmuştum,
kesmeden önce normal,tam kılıcı vururken 1metre uzuyor amınakodumun malı ne iş anlamadım
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------Niye herif? niye karı deyil?
gerçi karıların kesilecek bi tarafı yok bilmeden yorumlamakda olmaz ama.
-----------------------------
yok hacım karıları da afrikada falan sünnet ediyolar.
ben de diyodum neresini kesiyolar diye öğrendim ki (internetten) kadın sünnetinde kadının klitorisini tamamen kesiyo/çıkarıyolarmış.
düşünsene kadın hiç mastürbasyon yapamayacak,sadece bi delikten ibaret hiç bi zevk alamıyo...
-
iyi yapmışlar birde üstüne o damı tecavüz etselerdi