Tecil Bozdurma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ayhun bunu yazdı:
    -----------------------------

yurtdısında okuyorum ve denkliği yok buraya bu okulun bu yuzden kısa donem yapma durumum yok kararsızım acaba okula devam edip bitirmelimiyim yoksa okulu bırakıp askere gidip işe gucemi baslamalıyım 1 sene oldu henuz yol yakınken neye karar vermeliyim bi anlatın hele yardımcı olun

çifte vatandaşlığın varsa hiç gitme askere :D senin gibi hevesden gellen çok arkadaşım vardı yurt dışından aklıma geldide çocuklar gülesim geldi :)) 10 yaş yaşlandılar hemde 5 ayda :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

alperim benim durum farklu ben sadece turkiye vatandasıyım ve yurtdısında universite egitimi için gittim ama kafam karman corman oldu ne yapayım bana bi yordam gosterin

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ayhun bunu yazdı:

alperim benim durum farklu ben sadece turkiye vatandasıyım ve yurtdısında universite egitimi için gittim ama kafam karman corman oldu ne yapayım bana bi yordam gosterin

3 yıl yurt dışında çalış bedelli yap :)

oda olmuyorsa sıka sıka gelip yapacaksın hoca düz taban felansan bir ihtimal çürüğe çıkabilirsin arkadaş çıktı 1 ay önce gitmek istemiyordu  yada kilo al buda yöntem

onun dışında yapacağın pek fazla birşey yok geleceksin şubene ben tecili bozdurmak istiyorum diyeceksin onlar senden evrak isteyecek fotokopiler fotoğrular felan vereceksin sonra ilk celp döneminde seni postalayacaklar

bir kaç ay acemilik sonra usta birliği acemiliği iyi geçende var kötü geçende usta birliğinde devrecilik varsa yandın bizim orda devrecilik yoktu elemanlar günde 3 öğün wc temizliyordu :D düşün artık

kısa olursan senin üst devren   seni kollar yemin edersin pırpırını takarsın kimse ilişemez o avantajı var

asker ocağı zor ama hayatta herkesin mutlaka yaşaması gerektiğini düşündüğüm bir durum ama nekadar kısa olursa okadar iyi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

saolaın alperim uyarını dikkate alacagım

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2193 Toplam Mesaj: 15