Tecrübe Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum (Laptop)
-
notebookta lenovo dan başka bakmıcaksın hacım süper makinaları var. Lenovoları bir araştır istersen ;) yada arçelik (keysmartla çalışmaktaymış :D) bak birde
-
Dizüstümü benim gibi her yerde her şekilde kullanacağım diyenlerdensen http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108625/hp-touchsmart-tx2-1300-et-vj675ea-.aspx adresine bir bak. Ben bimeks de yakından gördüm güzel makine. Maksimun karta en fazla 6 taksit yapıyorlardı almadım. Galiba içinden yedek bataryada çıkıyor.
-
Ben samsung kullanııyorum bahsettiğin modelden arkdaş hiç bir arıza çıkarmadı. Yani format attım w 7(x64) yükledim. Çok güzel oldu. ama bluetoothu yok. Çok fena özellik mi bilmiyorum. harici aldım bir tane bluetooth. Bir ara ekranı böyle soldu sarardı falan. Tabi o zaman istanbula geldiğim sabahtı. Dedim herhalde hava değişimidir. Bir gün sonra düzeldi :) Sonra hiçbir sorun olmadı.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Üstat R522 js02 kullanıyorum.Makina tam anlamıyla fiyat performans makinası.Çok memnunum.
Geçen yaklaşık 2 metreden parkeye düştü ve yere bakıp sadece şunu dedim üstün darbe emici teknolojisi =)
Kesinlikle tavsiye ederim güzel bir makina R522.
-----------------------------bu makınanın aynısını ben de kullanıyorum.memnunum.forumda acerla ılgılı sorun yasayan bayagı kısı vardı dıye hatırlıyorum.
-
Eğer ikisi arasında seçim yapacaksan samsung derim. Ama en iyisi hengisi dersen Toshiba yı tek geçerim.
-
arkadaşlar. ben şu an hp kullanıyorum. hiçbir -ısınma dahil- problem yaşamadan 3.5 sene oldu.
acer kullanıp ta ısınma problemi olursa diye korkuyorum.
samsung un da servisi sıkıntı diye biliyorum.
acer ısınma sorunu genelde çözüme kavuşuyormu. yoksa öyle devam mı ediyo. yanana kadar devam mantığı mı var.
yardımcı olursanız çok makbule geçecek:D
-
toshiba p300 var guzel
-
66albay bunu yazdı:
k2ankaya bunu yazdı:
marka olarak söyleyim acer kullanıyorum aspire serisi baya bi terledim(fazla ısınıyodu 10 dk oyundan sonra resetliyodu(şimdi çözüldü bu iş))ama şimdi memnunum.
-----------------------------nası çözüldü. servislik bi durummuydu. acer alınca aynı şeyleri yaşamayayım sonra:D
-------------------------------servise vericektim o ara acer kendi sitesinden bios yayınladı onun sayesinde çözüldü.(Durumumu düşünebilrmisin tonla para vermişsin gelmişsin eve fm05:d açıyosun 10 dk sonra kapanıyo falan bişeyler oluyo)
Not : Şu anda çok memnunum