Tehdit & Küfürlü Mail
-
herkesin dediği gibi git savcılığa ver büyük bi ihtimal savcılık o kişiyi bulur sonra seni yüzleştirir sonraa şikayetçiysen gereğini yaparlar. değilsen tanıdıksa eywallahh.. (:
-
kimse kimseye durup dururken sövmez yada tehdit etmez. sen ne yaptın önce bi onu anlat
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
kimse kimseye durup dururken sövmez yada tehdit etmez. sen ne yaptın önce bi onu anlat
-------------------------------mail i atan kişiyi tanımıyom + kimseye bisi yaptıgımı hatırlamıyorum yani kimse ile kafgalı degilim.. beni Ve yakınlarımı tehdit & asırı küfürlü mail atiyor..
-
Farklı bir msn den ekle konuş ama kimliğini belli etme.kim oldugunu öğrenebilirsin belki :)
olmadı git mail bomb yap.. istersen güzel mail bomb yapabileceğin adresler verebilirim.Bağla denyoya anasını ağlatır :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Farklı bir msn den ekle konuş ama kimliğini belli etme.kim oldugunu öğrenebilirsin belki :)
olmadı git mail bomb yap.. istersen güzel mail bomb yapabileceğin adresler verebilirim.Bağla denyoya anasını ağlatır :)
-------------------------------adam öle bi mail almışkı benim mail adresim ile ilgigi ornek : korkbendenvoodoo@hot. bunun gibi yani suan haklı iken neden haksız durumuna duseyim ?
edit : avukatı aradım mail in aynısını istedi yolladım p.tesi nobetci Savcılık varmış vericekmiş takip e .. artık yapan kişiye geçmiş olsun...
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Farklı bir msn den ekle konuş ama kimliğini belli etme.kim oldugunu öğrenebilirsin belki :)
-------------------------------adam öle bi mail almışkı benim mail adresim ile ilgigi ornek : korkbendenvoodoo@hot. bunun gibi yani suan haklı iken neden haksız durumuna duseyim ?
edit : avukatı aradım mail in aynısını istedi yolladım p.tesi nobetci Savcılık varmış vericekmiş takip e .. artık yapan kişiye geçmiş olsun...
-----------------------------Bütün mailleri logları filan sakla :)
ayrıca senin bilgisayarı incelemeye almasınlar bide :)
sendede sakat şeyler filan çıkar sonra zor durumda kalmayasın
-
Yer mekan belirt.Sivil polisle el ense yap.Karakolda bi tutanak.Sonrada mahkeme..
-
caves'e söylesene ablacım (: