Tehdit Edene Bakın.
-
bunlar gibi sik kadarlık ülkelere hastayım ya :D
ne kadar top tüfekleri varsa gelsinler biz çatalla bıçakla gidelim ben razıyım :D
hatta eskişehire kadar onlara verelim (avans) sonra savaş başlasın :D
-
olurda ampül bop projesini gerçekleştirebilirse doğu kendini ermenistan'dan nasıl koruyacak merak ediyorum.Azerbeycan'ın güçlü ordusuna ve dış dünyanın baskısına rağmen dağlık karabağ hala işgal altındadır.Ermenistan'ı iyi tanımak lazım.Kıbrıs ve kardak kayalıklarında yaptıklarımızdan sonra Türkiye dış dünya'ya gücünü artık gösterememektedir.Sağ olsun 25w'lık bir ampül geldi başımıza ve ırakta askerimiz başlarına çuval geçirilerek kepaze edildi.Kuzey Irak'a yapacağımız şov henüz 8 günlükken gene 25w'lık ampül sayesinde elimizde patladı.Her zaman Irak'ın kuzeyinde kurulmasını engellediğimiz kürt yönetimini gene 25w'lık ampül'ün de yardımıyla kendi ellerimizle kurduk.Yani lafın kısası dış dünya bizim sözlerimize itimat etmez, sallamaz oldu.Ermenistan öyle değil ama.Dediği dedik bir politika izliyor.Bizden daha doğuda olmasına rağmen batıda ermeni soykırımı anıtlarını paşa paşa diktirtiyor.Ayrıca dağlık karabağ için müzakere etmek dahi istemiyor.Burası benim ulan diyor, bu konu hakkında konuşmuyor bile.Daha dün sınırımızı kapatarak ağlattığımız ermenistan'ı bugün sınırı açarak ödüllendirdik.Hemde hiçbirşey almadan.
-
Babysitterdeki negro malafatıyla oynar gibi oynar ermeniler Türkiyenin tanklarıyla, böyle sapık sapık konuşan hamam böceklerinin söylemlerini tartışmaya hacet yok.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bunlar gibi sik kadarlık ülkelere hastayım ya :D
ne kadar top tüfekleri varsa gelsinler biz çatalla bıçakla gidelim ben razıyım :D
hatta eskişehire kadar onlara verelim (avans) sonra savaş başlasın :D
-----------------------------hocam bir gecede alırız tüm ermenistanı.bunları götü büyük Rusya
-
HoLyCat bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
o resim ne lan
-----------------------------Bereket Tanrisi Sanirim :) oyle diyorlar.
-----------------------------eski bir uygarlık hacım, bereket tanrısıdır o..., çok fazla buğday olduğunda bereket sokmuş çıkarmamış der trakyalılar... göğüs ve penis bereket simgeleriymiş hacım :) mega göbekli ve kukulu bir de tanrıça heykeli var ki o evlere şenlik, en çok bilinen bu heykeldir...
-
IRET bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
o resim ne lan
-----------------------------eski bir uygarlık hacım, bereket tanrısıdır o..., çok fazla buğday olduğunda bereket sokmuş çıkarmamış der trakyalılar... göğüs ve penis bereket simgeleriymiş hacım :) mega göbekli ve kukulu bir de tanrıça heykeli var ki o evlere şenlik, en çok bilinen bu heykeldir...
-----------------------------He bunun kadın versiyonu friglerin bereket tanrıçası Kibele :D Sanat tarihi dersinde slaytlarda kibeleyi gösteriyodu hoca bunu gösteremedi :d
-
Frank bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
o resim ne lan
-----------------------------He bunun kadın versiyonu friglerin bereket tanrıçası Kibele :D Sanat tarihi dersinde slaytlarda kibeleyi gösteriyodu hoca bunu gösteremedi :d
-----------------------------adamlardaki uygarlığa bak hacı, ne kadar büyük bir uygarlıkmış :|
-
Olm çarşıyı toplasam tek başıma alırım bunları ben :d
-
Kurtuluş savaşında bize ne büyük hainliği yapanlar ermenilerdir.şuan ülkemizde yaşayan ve milli değerlere bağlı ermenileri bundan ayrı tutuyorum
ermenistanın söylediği hiç bişeyin dikkate alınmaması gerekir.çünkü bağımsızlıklarını kendileri kazanacak kadar onurlu değiller.
bkz. sevr antlaşmasının bir maddesi:
-vilayeti sitte de (erzurum,van,diyarbakır,elazığ,sivas,bitlis) bir ermeni devleti kurulacak.antlaşma uygunlanmaya başladıktan sonra kürtler bir devlet kurmak
isterse,bu talep kabul görecek.
bu maddeden kimin kimi desteklediğini görebilirsiniz.
son olarak amerika ırak savaşının sonucuna bakacak olursak.amerikanın ırakta yaptığı en büyük değişim;ırak ın kuzeyinde kürt yönetimini meşru kılmasıdır.
amerikanın ırak işgalinin,bana göre tek sebebi bir kürt devletinin(amerikanın istekleri doğrultusundada hareket edecek) temellerinin atılmasıdır.