Tehdit Ediliyorum
-
Yeni formatlı pc, yeni formatlı telefon, internet ile iletişiminde sürekli vpn kullanmak ve oturup şifrelerini gizli sorularını tek tek değiştirmek. Yapacağın işlemler bunlar.
Sunucun varsa sunucuyuda formatlamak.
Ve en önemlisi bunların hepsinden önce yedeklemerini tam olarak almak. Kolay gelsin.
-
vermiş olduğu btc adresleri biraz garip geldi. blockchain de sorgulayınca şöyle bişiler çıktı.
https://blockchain.info/tr/address/1FfmbHfnpaZjKFvyi1okTjJJusN455paPH
https://blockchain.info/tx/36103b8248f64fac5a293e05e1f92f4e83c0ea495066647e6d4f3d72081fa29a
-
b3tq0amd8vnbuuwc7.onion
Verdiği site açılmıyor büyük ihtimal kendi pc sini kullanıyor sunucu olarak, başka bir bilgisayardan şifrelerini değiştir gitsin,
-
İstediği para bari çok bişey tutsa, yok hapse girecek ona değse bari demek istiyorum. :) Tehdit ve Şantaj suçunu aynı anda işliyor sanırsam..
-
-
MagaraAdami bunu yazdı
Bu arada PC'de proxy server tespit ettim zemana ile taradığımda ve sildim ilk maili aldıktan sonra.
Boyle bişey mi ? -
Birisi hayrına bir konu acsada pcleri formatlamadan bi gusül ettirsek. Virüstü , Trojandı , ıvırdı zıvırdı dip koşe kontrol edip temizlesek. Adım adım şunla tarayın bunla tarayın. Vallahi ne güzel olurdu. Rus torrentlerinden crackli mal mal programları kaldırın pclerden falanlı. Onun yerine şunu kullanınlı. Hem bilgi paylaşımı hem temizlik hem tedavi. Tadından yenmezdi.
italyan tarafından 28/Şub/18 09:51 tarihinde düzenlenmiştir -
italyan bunu yazdı
Birisi hayrına bir konu acsada pcleri formatlamadan bi gusül ettirsek. Virüstü , Trojandı , ıvırdı zıvırdı dip koşe kontrol edip temizlesek. Adım adım şunla tarayın bunla tarayın. Vallahi ne güzel olurdu. Rus torrentlerinden crackli mal mal programları kaldırın pclerden falanlı. Onun yerine şunu kullanınlı. Hem bilgi paylaşımı hem temizlik hem tedavi. Tadından yenmezdi.
Valla on numara olur. Torrent filan bir sürü birşey çekiyoruz. Ha para eder birşeyimiz yok orası ayrı.
-
PathfindeR00 bunu yazdıitalyan bunu yazdı
Valla on numara olur. Torrent filan bir sürü birşey çekiyoruz. Ha para eder birşeyimiz yok orası ayrı.
Olsun. Koskoca tarikat-ül tahribat'a üye olup , kişisel bilgisayarımızın güvenliğini sağlayamıyoruz. Ben 2003lü yıllarda cok meraklıydım. Yıl 2018 kac küsür senedir tamamen koptum. O zamanlarda zaten pc gurusu falan değildim.
Kısacası ey şeyhim ey bilgili mürid kardeşlerim. Biz cahil cühelaya bilginiz ile himmet edin. Yonlendirin , yetiştirin. Bizler size tabiiyiz. Bizleri şantajcının , sabotajcının,stuxnetcinin,zombicinin eline düşürmeyin. -
adam çok tatlı şizofren lan . dağıtmassan amına koyum de. anladığım kadarıyla senin pc de bu arkadaş kardeşim pc yi felan bi komple sıfırla.