Tehdit Ediliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Yeni formatlı pc, yeni formatlı telefon, internet ile iletişiminde sürekli vpn kullanmak ve oturup şifrelerini gizli sorularını tek tek değiştirmek. Yapacağın işlemler bunlar.

Sunucun varsa sunucuyuda formatlamak.

Ve en önemlisi bunların hepsinden önce yedeklemerini tam olarak almak. Kolay gelsin.

Sadece bi imza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

vermiş olduğu btc adresleri biraz garip geldi. blockchain de sorgulayınca şöyle bişiler çıktı.

https://blockchain.info/tr/address/1FfmbHfnpaZjKFvyi1okTjJJusN455paPH

https://blockchain.info/tx/36103b8248f64fac5a293e05e1f92f4e83c0ea495066647e6d4f3d72081fa29a

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

b3tq0amd8vnbuuwc7.onion

Verdiği site açılmıyor büyük ihtimal kendi pc sini kullanıyor sunucu olarak, başka bir bilgisayardan şifrelerini değiştir gitsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İstediği para bari çok bişey tutsa, yok hapse girecek ona değse bari demek istiyorum. :) Tehdit ve Şantaj suçunu aynı anda işliyor sanırsam..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı

Bu arada PC'de proxy server tespit ettim zemana ile taradığımda ve sildim ilk maili aldıktan sonra.

Boyle bişey mi ? 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Birisi hayrına bir konu acsada pcleri formatlamadan bi gusül ettirsek. Virüstü , Trojandı , ıvırdı zıvırdı dip koşe kontrol edip temizlesek. Adım adım şunla tarayın bunla tarayın. Vallahi ne güzel olurdu. Rus torrentlerinden crackli mal mal programları kaldırın pclerden falanlı. Onun yerine şunu kullanınlı. Hem bilgi paylaşımı hem temizlik hem tedavi. Tadından yenmezdi. 

italyan tarafından 28/Şub/18 09:51 tarihinde düzenlenmiştir

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

Birisi hayrına bir konu acsada pcleri formatlamadan bi gusül ettirsek. Virüstü , Trojandı , ıvırdı zıvırdı dip koşe kontrol edip temizlesek. Adım adım şunla tarayın bunla tarayın. Vallahi ne güzel olurdu. Rus torrentlerinden crackli mal mal programları kaldırın pclerden falanlı. Onun yerine şunu kullanınlı. Hem bilgi paylaşımı hem temizlik hem tedavi. Tadından yenmezdi. 

Valla on numara olur. Torrent filan bir sürü birşey çekiyoruz. Ha para eder birşeyimiz yok orası ayrı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    italyan bunu yazdı

Valla on numara olur. Torrent filan bir sürü birşey çekiyoruz. Ha para eder birşeyimiz yok orası ayrı.

Olsun. Koskoca tarikat-ül tahribat'a üye olup , kişisel bilgisayarımızın güvenliğini sağlayamıyoruz. Ben 2003lü yıllarda cok meraklıydım. Yıl 2018 kac küsür senedir tamamen koptum. O zamanlarda zaten pc gurusu falan değildim.

Kısacası ey şeyhim ey bilgili mürid kardeşlerim. Biz cahil cühelaya bilginiz ile himmet edin. Yonlendirin , yetiştirin. Bizler size tabiiyiz. Bizleri şantajcının , sabotajcının,stuxnetcinin,zombicinin eline düşürmeyin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

adam çok tatlı şizofren lan . dağıtmassan amına koyum de. anladığım kadarıyla senin pc de bu arkadaş kardeşim pc yi felan bi komple sıfırla.

sırıtma la.
Toplam Hit: 12060 Toplam Mesaj: 43
btc tehdit