folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Tek Anti-Virüs Yetmiyorsa, Hepsini Kullanın!

Tek Anti-Virüs Yetmiyorsa, Hepsini Kullanın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------
    Az once su Microsoft'un Security Essensials adli programini yukledim AVG free'yi silip :D Kullanan var midir bu essensiali yoksa silmem mi gerekir tez vakitte?

pc çökene kadar kullandım fena değil gibiydi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

hepsini kullanmaya gerek yok.makisimum tanıma istiyenler. G-DATA kullansın

başka bi sitede G-DATA antivirüs yazılımı için yapılan yorumlar aşagdadır sadece bilgi amaçlı yayınlıyorum yanlış anlaşılmasın

- Gdata kullanmayın. Daha kendi virüs veritabanı bile yok. False alarm (yanlış alarm) lardan geçilmiyor. Ana avrat ne bulsa siliyor. Tam bir hayal kırıklığı...

- 255 mb....çok büyük kotalılara tavsiye edilmez

- Bu antivirüs programını çok merak ediyordum. Trial kurup güncelledim. İlk iki gün bilgisayarım hızlıydı daha sonra ne olduysa oldu. Performans en az % 30 düştü. Yani makina yerlerde sürünüyordu. Ram 1GB. Kaldırıp tekrar Eset Smart Security kurdum.

yapılan yorumlar bunlar....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

djmatrax bunu yazdı:

PoLLBuLL bunu yazdı:

hepsini kullanmaya gerek yok.makisimum tanıma istiyenler. G-DATA kullansın

başka bi sitede G-DATA antivirüs yazılımı için yapılan yorumlar aşagdadır sadece bilgi amaçlı yayınlıyorum yanlış anlaşılmasın

- Gdata kullanmayın. Daha kendi virüs veritabanı bile yok. False alarm (yanlış alarm) lardan geçilmiyor. Ana avrat ne bulsa siliyor. Tam bir hayal kırıklığı...

- 255 mb....çok büyük kotalılara tavsiye edilmez

- Bu antivirüs programını çok merak ediyordum. Trial kurup güncelledim. İlk iki gün bilgisayarım hızlıydı daha sonra ne olduysa oldu. Performans en az % 30 düştü. Yani makina yerlerde sürünüyordu. Ram 1GB. Kaldırıp tekrar Eset Smart Security kurdum.

yapılan yorumlar bunlar....

yuh yani aynısını 512 mb ram e kaspersky kuran adamda diyor bilgisayar çok yavaşladı diye :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Stargazer avatarına hayran kalmak ile birlikte

anti virüsler 2 ye ayrılır

ya kasar ve virüsleri bulur

yada kasmaz virüs de bulamaz

bazı güvenlikçi manyaklar diyor ki yok öle bişi işte bilmemne 2050 versiyonu kasmıyor

yada 2031 versiyonu ram yemiyor üstüne ram katıyor

prensip şudur  anti virüsler pc ye virüs girmesini engeller , giren virüsü silme işlemi sırasında da ota boka virüs bulaştı için msn dahil herşeyi silebilirler sora sizde deli olup o anti yi kaldırıp rahat edersiniz.(örnek norton un msn klasörünün içinde buldu bi virüs için komple tüm msn i silmesi) yada bi oyun klasörünü

anti virüslerin tarama değil  , anlık uyarı sistemini kullanacaksınız  kasper yada başka ne kullanıyorsanız otomatik tarama yapmasını iptal edin

asıl ram yiyen şeyler sürekli arama yapmaları . nod32 nin zamanında populer olmasının sebebi sadece akıllı tarama yapıp diğer klasörlere bakmaması ve anlık olarak çalışmasıydı sora ne yaptıysa sıctı bişi bulamıo

yapılacak en iyi şey hiç anti virüs kurmamak

kur  win7 + fedora yada mint

oyunları win7 de diger herşeyini linux da hallet başın arımasın

not: UBUNTU NUN AK

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Stargazer avatarına hayran kalmak ile birlikte

anti virüsler 2 ye ayrılır

ya kasar ve virüsleri bulur

yada kasmaz virüs de bulamaz

bazı güvenlikçi manyaklar diyor ki yok öle bişi işte bilmemne 2050 versiyonu kasmıyor

yada 2031 versiyonu ram yemiyor üstüne ram katıyor

prensip şudur  anti virüsler pc ye virüs girmesini engeller , giren virüsü silme işlemi sırasında da ota boka virüs bulaştı için msn dahil herşeyi silebilirler sora sizde deli olup o anti yi kaldırıp rahat edersiniz.(örnek norton un msn klasörünün içinde buldu bi virüs için komple tüm msn i silmesi) yada bi oyun klasörünü

anti virüslerin tarama değil  , anlık uyarı sistemini kullanacaksınız  kasper yada başka ne kullanıyorsanız otomatik tarama yapmasını iptal edin

asıl ram yiyen şeyler sürekli arama yapmaları . nod32 nin zamanında populer olmasının sebebi sadece akıllı tarama yapıp diğer klasörlere bakmaması ve anlık olarak çalışmasıydı sora ne yaptıysa sıctı bişi bulamıo

yapılacak en iyi şey hiç anti virüs kurmamak

kur  win7 + fedora yada mint

oyunları win7 de diger herşeyini linux da hallet başın arımasın

not: UBUNTU NUN AK

öncelikle teşekkürler avatar için :D hocam windows sistemlere alışkanlık var kurtulamıyorum işte kurtulmayı denedim bitirdi beni :) hem ben ya hep ya hiç adamıyımdır ya hep linux ya hep windows öyle bi ona geçiyim bi buna geçiyim beni sarmıyo :D

Toplam Hit: 14296 Toplam Mesaj: 26