Tek Hat Üzerinden 2 Bin Kişiye Mesaj Göndermek ? Acil Yardım
-
Müridler acil yardıma ihtiyacım var. Elimde numarası olan 2 bin kişi var ve bu kişilere mesaj atmam lazım. Bildiğim kadarıyla nokia pc suite den mesaj yazabiliyorduk pc üzerinden. Ama o çok kasıntı olacağı için bildiğiniz bir yol var mıdır akşam 8 e kadar acil ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Nereden buldun 2 bin kişiyi sapık mısın gibi sorular sormayın lütfen. Parti işlerindeyim o açıdan soruyorum.
-
operatörlerin sitesinde webmesaj var.bi macro yap gönder gitsin :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------operatörlerin sitesinde webmesaj var.bi macro yap gönder gitsin :)
-----------------------------web mesaj ı buldum ama avea kullanıyorum mesela sms paketim olmasına rağmen krediniz yok dedi. vodafone dan atıcam bu mesajları destekler mi ki ?
-
Hakkat ya şöyle sim kartına gelen mesajlar fılan wen uzerınden gorebılsek aynı zamanda sms atarken sms paketınden gıtse varmı boyle bırsey Turkcell için :|
-
120 liraya gönderem :D 5 dk da 2 bin kişinin telefonunda iletim raporlarınıda veririm :D
ama dolandırıcılıkmesajları olmasın :D
-
Dj_alper seninde herşeyde parmagın var haa :) bide parasız yapsan tahribat geleneği :)
-
niye 100 lira deildie 120. onuda sorgulamak lazım:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
120 liraya gönderem :D 5 dk da 2 bin kişinin telefonunda iletim raporlarınıda veririm :D
ama dolandırıcılıkmesajları olmasın :D
hocam fiyatta biraz indirim yapamazmısın senin sitelere uploader bile olurum :)edit:tabi depoyu kapatmadıysan
-
dikkat et reklam meklam olayı diye sana faturalayıp yollarlar o mesajları demedi deme
misal avea her yöne sınırsız dedi 80 kişi sınırı koymuş 81. i kişiyi arayınca farklı numara yani fatura şakır şakır şişti millet 400 500 tl fatura ödedi
aynı boku yeme yani
-
Facebook bunu yazdı:
dikkat et reklam meklam olayı diye sana faturalayıp yollarlar o mesajları demedi deme
misal avea her yöne sınırsız dedi 80 kişi sınırı koymuş 81. i kişiyi arayınca farklı numara yani fatura şakır şakır şişti millet 400 500 tl fatura ödedi
aynı boku yeme yani
hocam oolayı biliyorum. su an sorun yok hep kullandıgım paketteyim. alpere ö.m den ulastım siteden tanıdıgım kadarıyla güvenli de bir insan. umarım hallolur -
up