folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Tek Kuruş Ödemeden Dünya Turu" Böyle Bir Şeyin İmkanı Var Mı Gerçekten?

"Tek Kuruş Ödemeden Dünya Turu" Böyle Bir Şeyin İmkanı Var Mı Gerçekten?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    kofcu bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

Sosyal Mühendislik akmıştır. Elemanlar resmen hayat-hackerları.

heh işte bu elemanlar kim? bilgiye ulaşamadım haklarında..

http://onemileatatime.boardingarea.com/

burada bilgi var hocam.

sosyal mühendislik ayrı bi' olay. kevin mitnick'in kitabını okuyabilirsin mesela ya da "social engineering" diye aratınca bi'şeyler çıkıyor ama gerek yok bence bazı insanlar doğuştan sosyal mühendis oluyo', olmuyo'sa çok da yap'cak bi'şey yok..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Olay dogru. Adam donanimhaberciler gibi o karttan alisveris yap bu kadar bonus kazan onu su karta aktar bu kadar daha kazan ucunca mil kazan mantigiyla ve uctugu havayollarinda cirkeflikler yaparak (kulakligim bozuk olay cikaricam..) basliyor, o tip seylerden de hediye mil kazaniyor, FlyerTalk'ta takiliyor, bir iki iyi yazilimci arkadas edinerek fiyatlari dusuk gosterterek alisveris yapiyor falan.

Hobbyist bir grup bir ekip degil tam olarak, teknolojik bilgilerini hobileri yonunde kullanan insanlara verilen bir isim. Bu ascii kodlariyla resim cizmekten tut hayvan sahiplendirme sitesinde acik bulup ucretli bir kopegi yeni sahibine ucretsiz verilmesini saglamaya kadar giden bir sey. 

izzmarit tarafından 23/Tem/15 11:05 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    kofcu bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

Sosyal Mühendislik akmıştır. Elemanlar resmen hayat-hackerları.

heh işte bu elemanlar kim? bilgiye ulaşamadım haklarında..

http://onemileatatime.boardingarea.com/

burada bilgi var hocam.

sosyal mühendislik ayrı bi' olay. kevin mitnick'in kitabını okuyabilirsin mesela ya da "social engineering" diye aratınca bi'şeyler çıkıyor ama gerek yok bence bazı insanlar doğuştan sosyal mühendis oluyo', olmuyo'sa çok da yap'cak bi'şey yok..

teşekkür ederim paylaşımların için. beni en çok etkileyen pudding guy'dı. aslında çok da böyle adam bilmiyorum bakalım bakalım :)

ben de sevgiden yanayım...
Toplam Hit: 1659 Toplam Mesaj: 14
uçuş mili