Tek Resim Anlayana Yeter (Psikolojik)
-
Saksının en altındaki kişi bir öğretmen. Düşüncelerin beslendiği yer beyin(toprak). Okullar(dal). Ordaki kafalarda öğrenci(Meyve).
Öğretmenin bilgisi ışığında öğrenim gören gençleri anımsattı. Çeşit çeşit gençler ve aynı çatı altında toplanıp bilgiiyi paylaşmayı, bir arada nasıl kardeşçe yaşanılır; öğreniyorlar. Onlara rehberlik eden de öğretmen.
Ayrıca öğretmenler ne kadar bilgili olursa yetişen meyvelerde yani gençler o kadar bilinçli olur.
Saygılarımla.
-
bence ülkemisde her türlü tipsiz bulundugunu annatıo :D
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Büyük saksı erkek ve erkek saksının üstündekiler çocuklar. Anne saksı yok... Demekkii..
10 larca piç görüyoruz :P
-----------------------------Yukaridakileri degiştirmeden aynen O - NAY - LI- YO- RUM :)
-
bi cocugun cizdigi resim olarak dusunursek annesine sordugu '' annee ben nasil oldum '' sorusuna annesinin verdigi cevaba gore kafasinda sekil bulmus hali bence + saksidaki yuz siteden birini cagristirdi bana bi dusunun kimi cagristircak size :) top sakala dikkat bide gozluk ekleyin :)
-
Bikaç tane olabülü diye düşünüyorum ;
1-) Resmi çizen arkadaşın psikolojik sorunlar yaşadığını ve kendini anlatmak için marjinal yollar seçtiğini,
2-) Bi saksıda onlarca çiçeğin yetişebiliceğini ve bu çiçeklerin dallarının aynı gövdeden gelmesine rağmen farklı duygu ve düşüncelere sahip olduklarını ( Yüz ifadelerinden yola çıkarak )
3-) Saksıyı kişi, çiçekleride beyin nöronları olarak düşünürsek ; Bu zatın birçok kişilik bölünmesi yaşadığını, Arkadaki saksıların varlığından da bu zatın yalnız olmadığı kendi gibi sorunlu bi çevrede yaşadığını,
4-) Çizerin hayal gücünün geniş olduğunu fakat resim sanatına saygı duymayıp, bu konuda da gayet beceriksiz olduğunu ,
5-) Birçok insanın ot gibi yaşadığını anlatmaya çalıştığını,
6-) Fetişizm türlerinin birçoğunu denemiş fakat istediği hazzı alamayıp yeni bir fetişizm türü , bitki sevicilik akımını ortaya çıkarma uğraşları olduğunu
7-) Hepimizin topraktan geldiği tezini onayladığını
Düşünmekteyim.
Bu düşünceler ışığında bana psikanalizmi uygulanıcak onuda merak etmekteyim :l