Tek Seferde 3 Farklı Yere Upload Yap
-
sitenin adresi http://www.fileducky.com/ geçen bi yerde gördüm manyak bi site. aynı anda 3 farklı siteye upload ediyo
rapidshare, badongo, sendspace bizzat denedim manyak bi site. alternatif link diye saatlerini verenlere duyurulur
-
güzel birşey işime yarayacak sağolasın...
-
hımm deniyeceğim şimdi olursa çok harika olcak ya ............
edit=manyak bir paylaşım ellerine sağlık işe yarıyor
-
sizin yaptığınız uploadları rapidshareye kendi hesaplarından upload ederek o dosyayı her free indirenden 1 puan kıraraktan köşe olmuşlardır. ama bizi ırgalamaz orası ;)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
sizin yaptığınız uploadları rapidshareye kendi hesaplarından upload ederek o dosyayı her free indirenden 1 puan kıraraktan köşe olmuşlardır. ama bizi ırgalamaz orası ;)
-----------------------------ne demek istedin ? pre hesabıyla upload yapınca free indirenlerden puanmı kazanıyon ?
-
Site sahibinin prem. hesabı olduğunu bizim yaptığımız her upload dosyasının hesabına yapıldığını ve bu dosyaları free olarak indiren her kişiden puan kazandığını imaa ediyor.
Bencede mantıklı :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Site sahibinin prem. hesabı olduğunu bizim yaptığımız her upload dosyasının hesabına yapıldığını ve bu dosyaları free olarak indiren her kişiden puan kazandığını imaa ediyor.
Bencede mantıklı :)
-----------------------------hmm iyi fikir aslında :)
bi script bulmak lazım bunun gibi =)
-
kimin neyi ne kadar kazandığını bilemem ama güzel bişeymiş, sevdim...
saol hacı (:
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne demek istedin ? pre hesabıyla upload yapınca free indirenlerden puanmı kazanıyon ?
-----------------------------evet, aslında premium hesabının olmasına gerek yok. collector hesabıda işini görür. yapılan her "free" download 1 puan veriyor. 10 000 puan olunca 1 aylık premium alabiliyosun.
-
ÖyLe 10k puan denince korkmayın 1 ayda 11k rahat yapıyorum koLay Lost+videoLar:D 2 si yetiyor 1 aylık 10 ytl'ye al 4 ay bedava kullan şuan 4. ayımdayım puanLar saoLsun bakaLım böyLe devam ederse seneLiği beLeşe getirecem xD
Şu fiLeducky'e Kendi Pre hesabımızdan yapabiLseydik coşardıkda..:S
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------sitenin adresi http://www.fileducky.com/ geçen bi yerde gördüm manyak bi site. aynı anda 3 farklı siteye upload ediyo
rapidshare, badongo, sendspace bizzat denedim manyak bi site. alternatif link diye saatlerini verenlere duyurulur
-----------------------------vay çakal :)
gecen bi şarkıyı bu 3den link halinde paylaşmışdın bende diyodum vayyy uğraşmış filna :)
ediT: zshare de yazıyo uplaod kısmında orayada da mı el attılar :)
ve bedeva acc(collector) alsak rapidden ordan puan kasılıp pre alabiliyoz mu :S