folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tek Tercih ( Riske Girsem Mi ? )

Tek Tercih ( Riske Girsem Mi ? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.. tercihlerimi wermiştim 3 tercih ama yerlesememiştim..

ve benim gitmek istediğim yer mersin .. bu ek kontenjan olayı war sanırım .. bizleri neye göre aldıklarını ve hiç bir hocaya danısmadan direk tercih werince gelmedi..

ek kontejanlarda tek tercih wersem mi wermesem mi kararsızım.. (her zaman benim için en önde gelen Risk'ti ama bunu riske atamıyorum.. burada kalırsam çürürüm.. ) ama bir o kadarda mersine gitmek istorm :S burada kalamam ya babam beni öldürür yada ben babamı.. pederle aramız bozuk :s öle bi durumdayım.. ve KARARSIZIM..

benim yerimde olsaydınız riske girip tek tercihmi werirdiniz ? yoksam full 24 tercih werip belkide çok gitmek istediğiniz yeri unuturmuydunuz ?

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KorteX bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.. tercihlerimi wermiştim 3 tercih ama yerlesememiştim..

ve benim gitmek istediğim yer mersin .. bu ek kontenjan olayı war sanırım .. bizleri neye göre aldıklarını ve hiç bir hocaya danısmadan direk tercih werince gelmedi..

ek kontejanlarda tek tercih wersem mi wermesem mi kararsızım.. (her zaman benim için en önde gelen Risk'ti ama bunu riske atamıyorum.. burada kalırsam çürürüm.. ) ama bir o kadarda mersine gitmek istorm :S burada kalamam ya babam beni öldürür yada ben babamı.. pederle aramız bozuk :s öle bi durumdayım.. ve KARARSIZIM..

benim yerimde olsaydınız riske girip tek tercihmi werirdiniz ? yoksam full 24 tercih werip belkide çok gitmek istediğiniz yeri unuturmuydunuz ?

-----------------------------

zaten 2. tercihlerde 8 tane tercih yapma hakkın var.

Ki daha kontenjanlarda belli değil osym nin sitesinde bi ara kaç kişinin girdiği yada son baraj puanları vardı baktınmı ?

Eğer babanla durumu düzeltebilirim diyosan bi kez daha dene derim. ama yok işler dahada boka sarar diyosan 8 tercihide yap derim.

Önemli olan şehir değil kendini geliştirebilmektir..... 

Mesela ben azerbeycanda okuyorum :D:D:D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hayattadki en büyük risk nedir biliyomusun

RİSK ALMAMAKTIR

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

KorteX - İçim Pasaklı.. (20:54):

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47134 olm gir bişiler yaz fikirlerini yaz kararsızım a.q yardımcı olun bana

(20:55):

neolm bu

KorteX - İçim Pasaklı.. (20:55):

ben actım konuyu

KorteX - İçim Pasaklı.. (20:55):

okusana

(20:55):

he...  

ee tamam abe yardımcı olak.. :D

iyi bak ne diyecem ..... tercihini ver. bence içinden ne çiyorsa onlrı ver.... alalh yardımcın olsun ... :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2.de 8 hakkım oldugunu bilmiyodum..öğrenmiş oldum..

bir çok arkadasım git diyor.. neresi olursa olsun diyor..

yunusemre : söz etkili bi söz.. :)

imrano : saol canum (K)

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Nereye gitmek istiosan orayı tercih et yoksa sonra sürünürsün...

bkz. ankara mülkiyeye yatarak geçmek...

Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 6