Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Tek Uydu Canakla 4 Uydu İzleme(Aparat İle)
Tek Uydu Canakla 4 Uydu İzleme(Aparat İle)
-
-
resimler yanyana çıkmış.)neyse
-
zekice :)
-
Saçma ve gereksiz zaten tek LNB de 4 çıkışa kadar var 4 lü LNB diye geçer.
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Saçma ve gereksiz zaten tek lnb de 4 çıkışa kadar var bunca zahmete katlanana kadar :D
-----------------------------Hocam sanırım yanlış anladın. Tek çanaktan 4 uydu izleme, tek lnb'den 4 cihaza görüntü verme demiyor.
Yada ben yanlış anlıyorum konuyu.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
Saçma ve gereksiz zaten tek lnb de 4 çıkışa kadar var bunca zahmete katlanana kadar :D
-----------------------------Hocam sanırım yanlış anladın. Tek çanaktan 4 uydu izleme, tek lnb'den 4 cihaza görüntü verme demiyor.
Aynı hesap işte :D hepsi aynı çanağa bakıyor farklı 4 uyduyu çekemez ki :D -
JackDaniels bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Aynı hesap işte :D hepsi aynı çanağa bakıyor farklı 4 uyduyu çekemez ki :D
-----------------------------Ozaman ben yanlış anlamışım konuyu :p Doğru diyorsun, Türksatla hotbird'in yönleri şimdi gözümün önüne geldi.
4 çıkışlı lnb hem yer konusunda hemde görüntü konusunda daha iyi bencede :)
-
o ince ayar adamın .. koyuyor biliyormuydun hocam ? ah ah.
-
Şu playboytv, bluebirdtv türksatta da olsa da rahatlasak aq. Ben fuckirim, çanağam yok benim.
-
tek çanakla 16 uydu bile cekersin 16 lnb takıpta. ama o kadar uyu gerekmez.multi feedd denen zimbirti ile uyducular 7-8 uyduyu ayarlıyorlar.
bunlarin fiati multi feet 10*20 tl arası 5li set falan var. ayrıca canakla birlikte satılan var aşagıdaki linkte
http://www.antenci.net/GES-85-MultiFocus-Sabit-Yonden-5-Uydu,PR-626.html
-
şu anda ben tek canakla 4 uydu seyrediyorum nasıl yok bilenler bilir konuyu. 5 derece sirüs +7 derece digiturk+13 derece hotbird+42 derece turksat tek canakta 4 lnb ile________- yani 5 ile 42 derece arasindaki tum uydukalari ceker şu an bende.
ayrıca thor uydusu var o ayrı canakta yon farklı onda cok.