Tek Yumurta İkizleri Bile Farklıysa..
-
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Bu aynen şunu sormaya benziyor.
İki tane aynı marka model bilgisayar aldım. Aynı fabrikadan çıkmış. Aynı odada aynı sıcaklık basınç ve nem oranlarında çalışıyorlar hepsini ölçtüm.
ikisine de rastgele sayı tutma programı kurdum. Ama ikisi de farklı rastgele sayıları tuttu.
Pek şaşırtıcı bir sonuç değil dimi?
aynı şekilde senin anlattığın da bana şaşırtıcı gelmedi parmak izlerinin farklı olmaları vs =)
----------------------------Örneğe bak mk boşa şeyh demiyoz :d
-
Hepsini geç isterse birbirine yapışık olsunlar iki kafaları olsun bir beden de ama düşünceleri bile farklı olur esas araştırılması gereken üstünde durulması gereken bu,
-
o değil de, tek yumurta ikizlerden birinin kafasına vurunca ötekinin de başının ağrımasının nedeni nedir ?
aynı hayal rüya görmeleri vs..
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------o değil de, tek yumurta ikizlerden birinin kafasına vurunca ötekinin de başının ağrımasının nedeni nedir ?
aynı hayal rüya görmeleri vs..
-----------------------------Telepati,
-
dİL İZLERİ VE PARMAK İZLERİ ÇEVRESEL FAKTÖRLEREDE BAĞLI
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Bu aynen şunu sormaya benziyor.
İki tane aynı marka model bilgisayar aldım. Aynı fabrikadan çıkmış. Aynı odada aynı sıcaklık basınç ve nem oranlarında çalışıyorlar hepsini ölçtüm.
ikisine de rastgele sayı tutma programı kurdum. Ama ikisi de farklı rastgele sayıları tuttu.
Pek şaşırtıcı bir sonuç değil dimi?
aynı şekilde senin anlattığın da bana şaşırtıcı gelmedi parmak izlerinin farklı olmaları vs =)
----------------------------Örneğe bak mk boşa şeyh demiyoz :d
-----------------------------
Alakasiz bi ornek bence.. -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Hepsini geç isterse birbirine yapışık olsunlar iki kafaları olsun bir beden de ama düşünceleri bile farklı olur esas araştırılması gereken üstünde durulması gereken bu,
Yasam kaynaklari ( yasam enerjileri ) farkli cunku. Ruh denen zimbirti. -
mhasan bunu yazdı:
-----------------------------dİL İZLERİ VE PARMAK İZLERİ ÇEVRESEL FAKTÖRLEREDE BAĞLI
Anne karninda sekilleniyor parmak izi diye okudum, nasil bagli olabilir? Annenin etkilendigi cevreden etkileniyorsalar, yanyanalar zaten?