Tekel Bayii
-
Merhabalar müridler biz bir okula 20 25 mt uzaklıkta bir marketi devren alacaz.biz burayı hem market hem tekel bayii olarak çalıştırmayı düşünüyoruz.tekel ruhsatı almakta sıkıntı çekermiyiz okul olduğu için ayrıca ruhsat kaça patlar.
-
sorun olcağını sanmıyorum çünkü bizim evin karşısında lise var ve tam yanındada tekel bayi ve kuruyemişci olarak işletilen bi dükkan var.
-
bulundugun yer hangi partinin belediyesi
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------
sorun olcağını sanmıyorum çünkü bizim evin karşısında lise var ve tam yanındada tekel bayi ve kuruyemişci olarak işletilen bi dükkan var.
-----------------------------İyi kaç yılında açıldı o tekel bakalım? Adamlar yeni açacak yeni yasalar yeni açacaklar için geçerli olur.
-
hocam hangi ilin hangi belediyesine bağlı olduğun önemli..
-
Hayır dostum herhangı bır sorun olmaz. tekel den kastınsigaraysa sorun cıkar alkol ise cıkacagını sanmıyorum bır muhasebeci olarak konusuorum tekel çalıstıran ve tarif ettiğin sekilde calısan musterılerım var şöyleki sigara satacaksan bunun içinda panel felan kuracaksan dıssardan görunmeyecek sekilde sigara panelini dizayn veya kurman gerekır alkolu ise sigaradan kalan yere koyarsın artık oda sana kalmıs birsey ve bunun için 250.00 TL'y di galiba tekel ruhsatı belediyeye basvuruyorsun dekontunu alıyorsun ve o dekontu kol saatın gibi yanından ayırma veya iyi sakla teftişe gelen memurlar ruhsatına bakmıyor bile dekontuna bakıyor göremez ise alacagın ceza yerıne dukkanını devretmeyı tercıh edersın..
-
Bildiğim Kadarıyla 200 metre uzakta olması gerekiyor ön kapısına doğru yada 100 metre belkide 50 metredir bilemiyorum böyle bişey vardı sanırım
-
Hiç düşünmeden girilecek tek iş , malın elinde kalma ihtimali yok en son sen içersin.
-
kazandırıyo mu la bu iş?
-
mehmetcan bunu yazdı:
bulundugun yer hangi partinin belediyesi
-----------------------------chp :D
-
Prometheus bunu yazdı:
kazandırıyo mu la bu iş?
-----------------------------Eğer sıfırdan açmaya kalkarsan, kiralık dükkanı sen buluyorsun, Efes ile anlaşma yapıyorsun, onlar geliyor dükkanını dizayn ediyor sanırım 6 aylık kiranı da onlar karşılıyor, devralmak yerine yeniden bi dükkan açmak daha karlı sanırım. ama işte kar marjı nedir, günlük ne kadar alkol ve sigara satarsan seni kurtarır, açtığın yerdeki potansiyel nedir vs. çok iyi araştırıp girmek gerekir, şimdiye kadar tanıdığım 3 mekan sahibi kredi kartlarına yüklendiği için topu dikti. Kar marjını dükkan giderlerini vergisini cartını curtunu iyi hesaplamak lazım, Bu tür mekanalrda kuruyemiş tezgahın muhakak olmalı ve en kalitelisinden satmalısın, kuruyemişte çok fazla kar var örnek vermek gerekirse sana fıstığın kilosu 5.5 6 TL den geliyor sen 11-12 tl e satıyorsun.