Tekelden Sigaraya Zam
-
içmediğim için enterese etmio dicem ama sevinmedim değil :P
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------
guzel olmus guzell tekele zammı duyunca seviniyom..içmeyin su zıkkımı a.q
-----------------------------helal lan arkandayım sigaraya hayır... tekel zamlara devam:D:D
-
aç kalırım
susuz kalırım
silahsız kalırım
tedbirsiz kalırım
bilgisayarsız kalırım
internetsiz kalırım
iletişimsiz kalırım
AMA
SİGARASIZ KALMAM!her tiryaki için geçerlidir bu. o yüzden %100'de zam gelse, %1000'de zam gelse kimse sevinmesin.
lordvader o da birşey mi. daha önce prestige içiyordum 1,75 lira :D athzai'ye sor tanıyorsan izmire getirdim yoldan ot topladın da içine mi koydun gibi içiyordu prestige 'i :) lark şimdilik lüks bana 2,5 lira dokunmuyor. mecbur kaldığımda hiç tanımadığım markaları bile içiyorum :| bir keresinde çayı sarıp içmiştim amk :|
-
Yapılırmı beaaah tey anasını sattığımının, yaşamak bu millete haram be toplu intiharmı etsek nedir, Lanet olsun. zaten pahalıydı meret. Samsun 216 içiyordum be. çile bülbülüm çile. Ah bi Sigarayı bırakabilsem. :(
-
Tekel 2000 ciyim sonuna kadar,4 olmuş demek..Yıldıramayacaklar,yılmıycaz...Bu arada facebook da Sigarayla Savaşanlar Derneğiyle Savaşanlar Derneği diye grubumuz var,tüm cigara sevenleri bekliyorum
-
kredi borcum vardı a.q
bu tekelin ne acelesi varmış :)
a.qim ipneleri :D
-
çiftliye ne kadar zam gelcek bakalım:S
-
Gümrük sigarası daima ;) Karton Camel alıyorum ( 10 adet ) 23 ytl :D Tütünü falanda sorunsuz. Komiser var komşu , ondan öğrendim mekanını , menşei falanda sağlam. Komiser içiyorsa sizde için sorun yok :)
-
decameron bunu yazdı:
Gümrük sigarası daima ;) Karton Camel alıyorum ( 10 adet ) 23 ytl :D Tütünü falanda sorunsuz. Komiser var komşu , ondan öğrendim mekanını , menşei falanda sağlam. Komiser içiyorsa sizde için sorun yok :)
hoca şunun adresini verde takılalım :)gümrük nasıl deniyelim :D
-
Yahu Deca Üstat Senin azın neler diyo, Gümrüğe gitsem verirlermi şıp diye yahu hakket. :) yordamınıda bari deseydin de ona göre yanaşsaydık Şu gümrüğe, sigara için yemiyeceğim halt yoktur eh eh eh :)))