folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tekerlekli Sandalye Yardım

Tekerlekli Sandalye Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

hocam elinde özellikle klozet uyumlu yada normal tekerlekli sandalyesi olan varsa ihtiyaç sahibi bir aileye lazım

ailece kaza geççirdiler 2 kişi yatakta ihtiyaç gidermeye dahi gidemiyorlar yardımcı olursanız sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

sakavan bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam elinde özellikle klozet uyumlu yada normal tekerlekli sandalyesi olan varsa ihtiyaç sahibi bir aileye lazım

ailece kaza geççirdiler 2 kişi yatakta ihtiyaç gidermeye dahi gidemiyorlar yardımcı olursanız sevinirim

Geçmiş olsun hocam bu kapak olayı vardı herhalde elimde biraz var gönderebilirim işe yararsa.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam..

Kapak toplayarak falan öyle bişey olursa tahribat.com olarak baya bi kapak toplayacağımızı umuyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

arkadaşlar o kampanya devam ediyormu bilmiyorum ama orda 250 kilo kapak isteniyordu

direk sandalye gönderecek olursa daha makbule geçer bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

geçmiş olsun Allah şifalar versin...

Kapak olayı tutabilir geçen gün 5 lik su şişesini doldurduk iki kişi iki saatte

Ha Ha!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.Allah yardımcıları olsun. ben de  4 5 aydır bi arkadaş için topluyorum kapak. Çok değil ama kendimce 3 5 bişiler atıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek
    Hocalar o kapak olayı geçici bir kampanya değil,zaten standart 1 kg kapak=6 TL baz alınarak yapılıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bu tekerlekli sandelye çok kıytırıktan bir şey bu kadar pahalımı bu yaa 250*6=1500 lira yapıyor  kendin yapsan 100 tl masrafı çıkmaz
    yokmu aramızda torna tesviyeci yapsın 2 kıytırık profil demir ne masrafı var 2 de çıkma bisiklek tekerleği rulmanlar şu bu tutacakları filan herşeyini yapar üzerindeki koltuk şu buda döşemeci tekstilci bir arakş vardır aramızda ortaklaşa bir ürün çıksın dalga geçmiyorum gerçekten bu arkaşlar için çok zor bir şey olmasa gerek yeterki bir örnek olsun ellerinde

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kapak olayı bildiğim kadarıyla dewam ediyo sürekli tbt buluşmaları yapıyoruz.Tr genelinde kapak toplama buluşması yapsak en azından birilerine bi katkımız olur gibime geliyo

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Kapak olayi devam edio

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

bu tekerlekli sandelye çok kıytırıktan bir şey bu kadar pahalımı bu yaa 250*6=1500 lira yapıyor  kendin yapsan 100 tl masrafı çıkmaz
    yokmu aramızda torna tesviyeci yapsın 2 kıytırık profil demir ne masrafı var 2 de çıkma bisiklek tekerleği rulmanlar şu bu tutacakları filan herşeyini yapar üzerindeki koltuk şu buda döşemeci tekstilci bir arakş vardır aramızda ortaklaşa bir ürün çıksın dalga geçmiyorum gerçekten bu arkaşlar için çok zor bir şey olmasa gerek yeterki bir örnek olsun ellerinde

http://www.engelliler.biz/forum/search.php?searchid=2402387

Toplam Hit: 3203 Toplam Mesaj: 22