folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Tekken 6 PC (İstek)(Hotfile Ödüllü)

Tekken 6 PC (İstek)(Hotfile Ödüllü)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum oyun ps2 için yok sanırım piyasada adam akıllı ps3 emulatoru de yok. psp lere hiç bakmadım direk ps3 için araştırdım elemanın birisi yapmış sanırım http://www.youtube.com/watch?v=qhyKMozFtQ0I use a sony dvd blu ray disc player and writer which costs approx 150 US$ to read ps3 game discs!! The emulator at full speed when playing games goes on 120 fps for xp and 60 fps for vista and 7!! My pc details are:-Intel core 2 duo E7200,3.2ghz,4gb ram,Nvidia Geforce 8400gs,Directx 10,Windows xp service pack 3." böyle yazmış. belki de oyunu oynayabilmen için bluray writerın olması lazım . ama denemeden de bilemezsin. ve pc özelliklerin bununkinden iyi değilse hiç uğraşma derim video yu izleyince hak verirsin. 120 fps de bile kasmalar oluyor.

-----------------------------

Sende inandın dimi hocam...

Demo oynatani bile görmedim, göreceğimi de sanmıyorum. en azndan yakın zamanda. bırak hocam psp versiyonunu indir onun emulatörünü bulursun.

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

hala yokmu tekken 6 yı pc de emulatörle oynamak için emulatörünün download linki ve oyunun download linki ?

Toplam Hit: 4156 Toplam Mesaj: 13