Tekken3
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
tekken benım en kral oyunumdur hea..!!!...sırf o oyun ıcın atarıye gıderım arasıra ve benı yenebılen babayiğid sayısı cok azdır :D:D
O baba yiğitlerden biride benim:D Uzun zamandır oynamamıştık bir ara gene gidelim :D SEni yeneyim.Burada Tekken Tag da bize kim rakip olabilir leyn?
-
HackMan bunu yazdı:
Hey gidi hey... Paramız yoktu jeton alamıyorduk. Cipslerden çıkan tasoları atıp çalıştırıyorduk atarileri... Vayy bee yaşlanıyoruz vaalla...
-----------------------------Telliyoduk biz o atarileri :D
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------MUSTAFA DİYE Bİ OYUN vardı yesıl bı adam boyle bolum atlamaya calısırdık
-----------------------------Mighty Final Fight o oyunun adı sanırım hocam. http://romhustler.net/rom/nes/907 rom u indir birde nes emulator bul mazi yap :D
-
mustafa oyunun adı
cadillac and dinosaurs
-
captain commando en iyisinden geri kalmaz.
laydboy tekkeni bi daha upload etsene hocam..
-
Atari salonlarinda gecen cocuklugumgeldi aklima :) King,Yoshimitshu,Paul,Jack...hepsinin kombolarini bilirdim :) Tekken 1 Tekken 2 ...Tekken3 oynamadim pek,taa sosyate semtinde bir atari salonunda vardi oraya gitmekte zor oluyordu ...sonra biraktim Tekken3 ile veda ettim Atari salonlarina :)
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Kehanet bunu yazdı:
tekken benım en kral oyunumdur hea..!!!...sırf o oyun ıcın atarıye gıderım arasıra ve benı yenebılen babayiğid sayısı cok azdır :D:D
O baba yiğitlerden biride benim:D Uzun zamandır oynamamıştık bir ara gene gidelim :D SEni yeneyim.Burada Tekken Tag da bize kim rakip olabilir leyn?
iii gel lan...bakalım yenecenmı yenılecenmı ?...satrancta kaydeben tekkende kazanır hesabı :D:D:D -
yok hacım ne virüsü psx zımbırtısı yapıyo onu benim kasper internet security 6 bişe demedi oynadım yani sorun olmadı.