Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Teklif Etmeye Korkuyom Valla !!!
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
darkworld e katiliyorum.
unutma gkk
(gonul kacani kovalar)... -
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
lan erkeklerde korkuyormuş aşktan kkikikikikiki beter olun
İki erkeğin arasında kalan sen değilmiydin????
OHHHHHHHHHH olsun!!!!!! -
ama emin olun o benden daha kötü durumda şimdi..
-
kupa kızı ne cabuk unuttun bizde hafiza pek kuvvetli regalinden super bi cvp ti
-
ben hiç bir zaman seviyomu sevmiyomu ay sevsin beni ay sevmiyo..ay bilmem ne yaptı,acaba ne yapsamda sevsin beni demedim.. seviyosa seviyodur sevmiyosa canı sağolsun! böyle şeylerle kalbimi yormadım..benim aşk tarafından tek derdim şu : eski erkek arkadaşım peşimi bırakmıo. ii okuyun! o beni bırakmıyo ben onu değil!..sizin fikrinizi almak istedim. bana vakit ayırdığınıs için cevap yasdığınız için çok tşk.
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
ben hiç bir zaman seviyomu sevmiyomu ay sevsin beni ay sevmiyo..ay bilmem ne yaptı,acaba ne yapsamda sevsin beni demedim.. seviyosa seviyodur sevmiyosa canı sağolsun! böyle şeylerle kalbimi yormadım..benim aşk tarafından tek derdim şu : eski erkek arkadaşım peşimi bırakmıo. ii okuyun! o beni bırakmıyo ben onu değil!..sizin fikrinizi almak istedim. bana vakit ayırdığınıs için cevap yasdığınız için çok tşk.
----------------------------
Abi nekadar acaip yaw takantıya bak "Beni sewiyomu sewmiyomu¿ pe pe pe ne bu yaw istemezsen olmaz okadar..! -
Erkek kızı şekli dahil ona ait şeyleri sever.
Kızlar(salaklar) erkeğin sahip olduklarını sever. Onun için iş,araba.. vb şeyler önemlidir. Üzgünüm ama kızlar sevmezler bence. TVye bakın anlarsınız... Kızı ...mek için uğraşan iğrenç sıfatlı,kişiliksiz bile amacına ulaşabiliyor. -
ağır olun arkadaşlar... seviyeyi bozmayın...
-
isteğin olduğu yerde imkân vardır.
-
KuPa_KiZi kendine dikkat et bişey demeden önce bi geçmişini kontrol et istersen ona göre unutmaki erkekler asla aşktan korkmazlar sadece karşısındakini bi gün bişekilde kırmaktan korkarlar haberine ve bilgine sunarım tabi o şey varsa sende¿ adamım sana gelince karekterini asla değiştirme tavsiye etmem çünkü yarın emin ol başka şeyleride kaybedebilirsin haberin olsun bir ikincisi aceleci olma elbet her insanın bi zayıf noktası vardır önce onu bi güzel araştır sonra onun yakın arkadaşlarıyla tanış ve ortamlara gir ondan sonra yavaş yavaş alıştıura alıştıra ona yaklaş zaten gerisi kendiliğinden gelecektir emin ol kaybedecek bişeyin yok nasıl olsa değil mi bunu kesin dene ve ilerde bi gün umarım teşekkür edişinide duyarım kendine iyi bak
Toplam Hit: 6205 Toplam Mesaj: 25