Teklink - Bluray - Hd Film Arşivi
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca bu izlediğin bir film,mi yoksa hiç izlemedenmi paylaşıyorsun ? neden soruyorum çünkü bu film,mi indiricem ama eğer türkçe dublaj ise benim için değeri yok onun için mutlaka orjinal dil ve türkçe alt yazı olmalı.bilgilendirirsen sevinirim ?
-----------------------------Filmin Bilgilerini Okuyorsan Dual yani çift sesli hem ingilizce hem türkçe
Format : Matroska at 4 681 Kbps
Length : 4.34 GiB for 2h 12mn 46s 912ms
Video #0 : AVC at 3 628 Kbps
Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 24.000 fps
Audio #0 : AC-3 at 384 Kbps
Infos : 6 channels, 48.0 KHz
Language : tr
Audio #1 : AC-3 at 576 Kbps
Language : en -
DE5TROY3R bunu yazdı:
Çok güzel filmler var, indiriyorum
Mechanic'in tr dublaj çıkmadımı
-----------------------------Hayır daha çıkmadı, Jason Statham ın her filmi izlemeye değer zaten inş çıktığında paylaşırım
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
The Tournament - Turnuva | 2009 | Blu-Ray 720p | Dual x264
-----------------------------hotfile yada fileserve ye yükleseniz tadından yenmez ama turbobit su an gösde degil bende yok
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------hotfile yada fileserve ye yükleseniz tadından yenmez ama turbobit su an gösde degil bende yok
-----------------------------Hotfile Hesabı kapatıldı,Olsa bile teklink kabul etmezdi.Fileserve çok yavaş o yüzden sadece turboya atıyorum
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------Hotfile Hesabı kapatıldı,Olsa bile teklink kabul etmezdi.Fileserve çok yavaş o yüzden sadece turboya atıyorum
-----------------------------hacı part part verseydin fileserve hotfile de olabilir
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
Hoca bu izlediğin bir film,mi yoksa hiç izlemedenmi paylaşıyorsun ? neden soruyorum çünkü bu film,mi indiricem ama eğer türkçe dublaj ise benim için değeri yok onun için mutlaka orjinal dil ve türkçe alt yazı olmalı.bilgilendirirsen sevinirim ?
-----------------------------Filmin Bilgilerini Okuyorsan Dual yani çift sesli hem ingilizce hem türkçe
Format : Matroska at 4 681 Kbps
Length : 4.34 GiB for 2h 12mn 46s 912ms
Video #0 : AVC at 3 628 Kbps
Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 24.000 fps
Audio #0 : AC-3 at 384 Kbps
Audio #1 : AC-3 at 576 Kbps
Language : en
Evet film bilgilerini okudum ve film,in hem orjinal dilde ingilizce hemde türkçe dublaj olduğunu anladım ama hala orjinal dilde yani ingilizce ses ve türkçe alt yazılı olduğuna dair bir bilgi alamadım veya varda benmi görmüyorum ? -
çizik..çoğunu izlemiş olsam daha yüksek kalitede tekrar izlemek güzel olacak..(bide pre olsasüper olacak :D )
-
çok saolasın bnde çoğunu izledm ama yüksek kalite gerçekten bikaçkez daha izlettirir
emegine sağlık ...
-
Furry Vengeance 2010 Bluray 720p Dual
Furry Vengeance (2010) - IMDb
Gayrimenkul komisyoncusu olarak çalışan ve son projesi ile doğal orman alanlarında yaşayan hayvanları tehdit eden Dan Sanders, bu akıllı yaratıkların intikam planlarıyla uğraşmak zorunda kalacaktır.Format : Matroska at 6 358 Kbps
Length : 4.06 GiB for 1h 31mn 19s 520ms
Video #0 : AVC at 5 346 Kbps
Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 23.976 fps
Audio #0 : AC-3 at 256 Kbps
Infos : 2 channels, 48.0 KHz
Audio #1 : DTS at 755 Kbps
Language : en

-
Tehlikeli Aslar | 2006 | Bluray x264 720p | DuaL