[Teklink] Grand Theft Auto 4 Serverdan ;)
-
inanın oyu oynadığım filan hiçyok oyun peşindekoşanda değilim laptopum var onda sacdece netteyim diğer pc de gta san andreas var bir bu gta serisini oynarım birde arada counter strike ben bakşa oyun bilmem gta nın hastasıyım tüm sürülerini oynadım 2002 den beri pcde2002 den beri bir yere kadar :D yenipc toplasambu oyunu kaldıracak şekilde rahat 1milyarı gözden çıkartmam gerek bu krizdedeo kadarpararyıbilgisayara bağlarsamadama deliderler off ya aradainternet kafeyegiderim artıkyada eskiye devam:(
-
750-800 e çok sağlam pc toplatırsın bu oyunu çalıştıracak kapaistede. tanıdık pc satan yer biliyorsan. mağazalara gidip kazıklanırsan rahat 1200-1500 civarı çıkar
-
ankaradaysan msn nin pm ile at ;)
-
By_ONUR bunu yazdı:
-----------------------------
hahaha güldürdün beni :D dowloand programı kullan ;) dowloand manager gibi :) orbit gibi ;)
-----------------------------1- O Dowloand değiL "DownLoad" :D Hem zaten idm iLe fLashget kuLLanıyorum
2-İndirmesine indiririmde şöyLe bi 2 günde iner yaLnız servera güvenmiyorum adamlar şirket değiL ki warez team.. ne zaman çökecekleri ne zaman silecekleri garanti değiL riske girmeye değmez şurda 1-2 güne kaLmaz Team JPN veya SkuLLptra yayınLar Rapidden çekeriz en sağLıkLısı.
-
21 gün 23 saat indirme zamanı verince insan panikliyor (:
-
55 saatim kaldı :D
-
By_ONUR bunu yazdı:
amd den şaşmayın oyun makına :D
EA'nın tüm yeni oyunlarında Core2Quad öneriyor,bilmem biliyormusun?
-
bir ustdeki posta katiliyorum:) recep abinin tavsiyesiyle amd almakdan kurtuldum:)
-
ekonomik olarak ;) klasik bişi sölemiştim :D
param olsa :) intelden şaşma garanti ;)
---------------------------------------------------------------------
bir ikincisi server benim ;) sen merak etme link kolay kolay silinmez ;)
-
Arkadaşlar bu kadar acele etmeyin bence, RELOADED veya Razor1911 versionunu bekleyin derim.
Toplam Hit: 5317 Toplam Mesaj: 33