folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Teknoloji Çağında Doğduğum İçin Çok Mutluyum

Teknoloji Çağında Doğduğum İçin Çok Mutluyum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

başlığı gören de 2000'den sonra doğdun sanar.

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert bunu yazdı

şöyle dağ başında vadi manzaralı bir kütük evim olsun 

sikerler teknolojiyi 

aynen hocam(: huzur,sessizlik vb... teknoloji aptallaştırmaktan başka bişey yapmıyo....hepimiz (genelleme yapıyorum) sanal dünyaya hapsolmuş durumdayız....ya internetteyiz ya telefonda yada televizyon karşısındayız...çok şey öğrendiğimizi bildiğimizi sanıyoruz ama malesef götürüsünün yanında getirisi hiç bişey... 

#Aslında Hepimiz Birer Mahkumuz.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yaşım o kadar büyük değil 22 yaşındayım ama ne biliyim bende doğduğum çağdan aşırı memnunum.

Hem sokak oyunları, komşuluk bağları, arkadaşlık akrabalık bağlarını gördüm. Hem iletişim için interneti kullanmaya bağımlı olmayan nesildenim.

Hemde teknolojinin her geçen yıl ayrı bir çağ atladığı devire denk geldim.

Elimde 2 seçenek olsaydı ya 1000 yıl sonra yada yine doğduğum yaşta doğmak isterdim :)

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Bende çocukken sokakta arkadaşlarımla oyun oynayıp büyüfüğüm için kendimi çok sanslı hissediyorum.Şimdiki cocuklara acıyorum birazda :/

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bazende düşünüyorum ki tarihi o dönemin şartlarına göre düşünmek lazım.. şimdi bize bunlar çok teknolojik geliyor fakat ilerde belki bunlar hurda olacak..

düşün mesela eskiden böyle derdin yoktu internetmiş pcmiş yok hesap yok güvenliği yok bildirim varmıydısı vs.

bir sürü sanki çok gerekli gibi gözüken işler ama bunlar olmadan gayet huzurlu mutlu yaşanlar varmış eskiden vakit bol herşey berrak temizlik pislik hile hurda sahtekarlık vs derdi yok daha güzel değil mi sence.. bence her zamanın ayrı güzelliği vardır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bilmem üzülsemmi sevinsemmi 26 yaşındayım küçükken  oynanabilecek tüm oynları oynadım arkadaşlarımla sonra liseye geldik bilgisayarla tanıştık olmadık şeyler ne lan bu tık uzağında sonra çok sardık ünide inttin pc nin bokunu çıkardık asosyal olduk şimdi uzaklaşma evresine girdim çok bağlanmıyorum ailemle salonda oturup ettiğimiz muhabbet gibisi yok arkadaş.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

şöyle dağ başında vadi manzaralı bir kütük evim olsun 

sikerler teknolojiyi 

hacı benim var kesinlikle tavsiye ederim . Sabah bi kalkıyosun tertemiz hava güneş ama t shirtle gezemiyorsun ağustosta akşamları soba yakmadan oturamıyorsun . saat 9 da yatıp sabahın ilk ışıklarıyla uyanıyorsun . Laptop yanında duruyor ama açasın gelmiyor .

Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 18