Teknolojimi İstediniz - İşte Son Nokta
-
-
Hoja manyak bişi yaa psikolojim bozuldu walla chok deli bişi counter oynadıgını düsünsene adamı direk bogaarsın elle :)
-
vay beeee...böle bişi düşünmüştüm aslında ben var ya.harbiden çok harika bişi
-
Baba bu ne ya ohanges yani bu nası biseydir ya aklim durdu :)
-
gevur işte a.q kendilerine yaptı dedittiriyorlar
-
lan bu nee çok guzel olmus vay be
-
ouch!!! deli bişi valla lem ne bu bole
-
acaba gerçek bişe mi abi düşünsene bunu yapan adam tüm dünyayı hackler bea
walla akla zarar bişe bu bea
-
yaw beyler abartmayın adamlar komutları elleriyle giriyo işte bu işi ya kızılötesi ya da dokunuşa duyarlı piksellerle yapmışlardır,hepiniz biliyosunuz dokunmatik bankamatik ekranlarını. onların çalışması şöyle:ekranı koordinatlara bölüyolar kenarlara kızıl ötesi alıcı ve verici koyuyolar siz parmağınızı dokundurunca ekranın yumuşak kısmı hafif çöküyo ve kızıl ötesi ışın hangi koordinata olaşmıyosa alet hesaplayıp ona göre davranıyo bu da hepinizin bildiği bankamatiklerdeki sistem.Tamam bu sistem başka olabilir bilim ve teknik dergisinde vardı robotlarda artık hissedebilecek,milyonlarca transistör kullanılarak,belki adamlar bunu geliştirdi ve iyi bi yazılımla güçlendirdi.Ama sonuçta komutlar elle giriliyo,adam ellerini açınca alet resmi genişletiyo kapatınca küçültüyo,zaten hepiniz yazılımdan anlayan adamlarsınız hatta benden daha iyi biliyosunuz bu kadar şaşırmanıza şaşırdım.
-
dokunmatik ekran bide program yazmislar bisey yok bunda :D
-
bunu gördüm ya artık yatağa düşerim ben heralde bi 100 yıl sonra türkiyede anca kullanılır bu teknoloji...
Toplam Hit: 3553 Toplam Mesaj: 12