TEKNOSA Nasıl Teknoloji Mağzaları Ciro Birincisi Olmuş Anladım!
-
Nasıl olmuş söylim mi?
Bu çakallar bu işten anlamayanlara ( anlayandan çok anlamayan var) kullanılmış iade edilmiş ürünleri kakalamakla bildiğin kazıklamakla birinci olmuş. Güzel Türkiye'mde neden hep böyle olur diye düşünmeye gerek yok. Bu işi yapanda nemalanıyor göz yumanda.
Ulan sanki ben körüm sanki ben salağım da sipariş verdim ahanda şu modemi:
http://www.teknosa.com/urunler/125430233/tp-link-td-w8961nd-300mbps-kablosuz-adsl2-modem-ro?from=suggestion&term=8961
Ben körüm ya malım ya aq siparişi gece verdim diye uyurum anlamam ya kalkıp bana bunu gönderiyorlar

Bide en komiği iade edilen modemi incelememişler. Modemi taktim bi baktım bilmemnetek wireless ismi duruyor. Artık ana avrat sövdüm koydum geri iade edicem. Mağazadayken aradım değiştirsinler diye. Mağaza ile site farklıymış ya dedim tamam bunun iadesini başlat. Ben burdan aynı fiyata benim istediğimi alayım . Onada olmaz mağaza fiyatı farklı diyolar... Bende bir akrabama söz vermişim kaç gündür bekliyorum gelsin modem kurucam. Çocuk heyecandan kıvranıyor bir an evvel gelsin de internetim olsun diye.
ULan teknosa bi daha mı..... Şikayetvar a da yazdım. Kendi müşteri hizmetlerine de şikayet bildiriminde bulundum... Bakam ne poh yicekler...
-
Suç sende benden neden almıyon :D
-
:D tehcir ürünü de satıyorlar sıfır gibi.
-
vatanda yapıyo hocam bunu çoğu firma yapıyo :d
-
Mycity bunu yazdı
Suç sende benden neden almıyon :D
sende ne var ? uygun fiyatlı güzel bişey varsa alayım :))
@mavi
Ya zaten bunlara dur diyebilcek bir tüketici yasası yok. Sen kalkıp birine bunu yaparsan şikayet edildikten sonra ağır cezaları olması lazım ki bir daha yeltenemesin ibneler. Bir de o kadar üst üste bindiki olaylar sinirlerim alt üst oldu. Kaç gündür akrabaya modem alıcam işim çıkıyor. Çocuk arıyor abi geldi mi geldi mi. Ulan bu sefer aradım gelmiş almaya gidiyorum dedim sevindi çocuk. Sonra bi baktım bunu göndermişler. Bir de gönderdikleri şey sizinde gördüğünüz gibi başka amk . VAllahi bu kadar enayi yerine konulduğumu hatırlamıyorum yani... Ondan tepem attı bu kadar. İnşallah ararlar özür dilemeye de neler dicem...
Liquid tarafından 29/Ağu/13 16:34 tarihinde düzenlenmiştir -
garantisi varsa 0 dan başlatıyorlarsa üstünde aganigi yapılmış gibi bi hali yoksa fabrika ayarlarına çevirip kullan amk ne uğraşıon..
-
Teknosa'dan ürün alırken iki kere düşünün. Teşhir ürünü olma ihtimali çok fazla.
Ayrıca adamların %50 indirim diye verdikleri reklamda o haliyle bile piyasadan baya üstte. -
teknosa nasıl ciro birincisi mi olur :) her mahallede açarsa olur herkes teknosayı bılır bımeks ı gold saturnu medıamarket ı bılmez kı herkes. Bu ülkede çoğunluk birçok konuda bilinçsiz kesim sen ben almazsın teknosadan diyeceğim bak sende almışsın :) o yüzden bazı durumlarda kimsenin alternatifi yok gider alır.
Ben bugune dek hıcbırsey almadım teknosadan netten de subedende gıdıp bımeks ten aldım bir kaç kez saturn den aldım bırde gold ve vatandan onun dısında hıc almadım teknosadan alınmaz. Bımeksten araç için bişiler aldım araca uyumlu değilmiş aradım talep oluşturttum 7 gun gectıkten sonra gondertdım kargoyu verdım aradılar hesap numarası ıstediler 2 gun ıcınde hesaba aktardılar. İşlerini çok iyi yapıyorlar
hipokondriyak tarafından 29/Ağu/13 17:11 tarihinde düzenlenmiştir -
her firmanın ibnelikleri var ama bu ibneliklerle ünlenmiş olanlar belli yani. neyse...
@
yunusdogan kullanılmış hocam modem. olmasa bile ben yeni kasası diye aldım ne diye emrivaki kabul edicekmişim? -
ontedi bunu yazdı
Teknosa'dan ürün alırken iki kere düşünün. Teşhir ürünü olma ihtimali çok fazla.
Ayrıca adamların %50 indirim diye verdikleri reklamda o haliyle bile piyasadan baya üstte.Özellikle teşhir ürünü olup olmadığını sorman lazım. Aslında buna pek gerek te yok ta neyse...
Alacağın ürün yeni çıkmış bir model ise teşhir ürünü falan olmaz. Mağazadn almak öncelikli tercihimdir. Bakar öyle alırım.
-
TEKNOSA dan memnun kalmak istiyosan ordan alisveris yapmiyican .))
Seni tanimadan once tatli bi yabanciydin hesaabiiiii o_0