Teknosa Turuncu İndirim 24.12.2011

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

dandik ürünlerde indirim yapmışlar. htc bi model vardı unuttum simdi 839 liradan 550 ye düştü fln yazıyo, isletim sistemi dandik ellerinden cıkarmaya calışıyorlar resmen. sordum desire veya wildfire da indirimdemi %50 indirimdeyse alacağım dedim, yok abi diyo :D

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bilgisayar ve tv de ıyı ındırımler var

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Dandik mandik arkadaş aynı dandik malı diğerlerinden daha ucuza alabiliyosam indirimdir.

19 Mayısta 570 liraya HP compaq dizüstü bilgisayar aldım.Netbook değil bildiğin 15.6" led ekran ddr3 notebook.

Mayıstan beri canavar gibi çalışıyo bi sorun da çıkarmadı,çok da güzel işimi görüyo.teknosa olmasa o fiyata başka yerden alamazdım herhalde,hatta hiç bi zaman da kolay kolay dizüstü bilgisayarım olmayabilirdi.Maksatları ellerinden çıkarmaktı ama benim de çok işime geldi.

570'e en fazla netbook alınabiliyorken ben notebook aldım,allah razı olsun.

Hatta 400 küsüre de bi notebook vardı ama ddr2 diye almadım.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3656 Toplam Mesaj: 14