folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Teknosa Turuncu İndirim Başladı

Teknosa Turuncu İndirim Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Teknosanın indirimleri fiyatları piyasa fiyatıyla eşitlemekten başka bir şeye yaramaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Teknosanın indirimleri fiyatları piyasa fiyatıyla eşitlemekten başka bir şeye yaramaz.

aynen katılıyorum. teknosa ve vatan bilgisayarın indirimli fiyatları anca piyasa fiyatıyla eşitleniyor. her gün gazetelerde vatan bilgisayar %25 indirim diyor karşılaştırdığında piyasanın  fiyatlarıyla aynı

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı

aynen katılıyorum. teknosa ve vatan bilgisayarın indirimli fiyatları anca piyasa fiyatıyla eşitleniyor. her gün gazetelerde vatan bilgisayar %25 indirim diyor karşılaştırdığında piyasanın  fiyatlarıyla aynı

gerizekalı çokki bu firmalar bu derece büyümüşler. 

Okulda bi arkadas vardı samimi değildim ama ses sistemi alıcak sony 5+1

vatan bilgisayarda 269 lira bizde küçük esnafız bilgisyarcıyız bize geliş fiyatına baktım 190 lira satış fiyatımız 229 lira..

hacı dedim bizde aynı ürün 230 lira vatanda 270 lira aradaki fark sadece fiyat dedim.

çocuk gitmiş vatandan almış :D 

müstehak bunlara abi :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam öyle diyorsunuz da büyük firmalardan yapılan alışverişlerin farkı da var. Mesela başka bir şehirdeki Teknosa ya da Vatan Bilgisayar mağazalarından alınan bir üründe bir sorun çıktığında garanti kapsamında aynı mağaza zincirinin Türkiye sınırları içerisindeki herhangi bir mağazasında işinizi halledebiliyorsunuz. İnsanlar fiyat farkını pahalı ürün almış olmak için değil, servis sonrası desteği olduğu için veriyorlar. En azından ben böyle düşünüyorum :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1805 Toplam Mesaj: 15