Teknosa.Com Yanlış Listelenen Ürün Hakkında
-
teknosa.com'dan bir ürün aldık, ürünün fiyatı 899 iken diğer sitelerde,teknosa.com'da 299 olarak gözüktü ve hemen çöktüm ben dahil 5 arkadaş neyse sonrada bunları arayıp siparişi iptal etmişler, beni ne arayan ne soran oldu siparişiniz yola çıkmıştır diye hesabımdan görebiliyorum.Tüm belgeler elimde ürünün o anki 299 halindeki resmi sepetteki resmi kredi kartımdan çekilen tutar onay maili şimdi aradım ürünüm niye gelmedi diye kendi kendilerine ürünün iadesini istemiştiniz diyor tüm konuşmaları telefonumdan kayıt altına aldım şimdi ben bunları zikmezmiyim tüketici hakem heyetine gidip.söz konusu ürünü siteden bile kaldırmışlar.
Konu gizli aramızda.
alıntının bokunu çıkarmayın
-
"Haber edilmeksizin ürünlerde fiyat değişiklikleri yapılabilir" gibi bi ifadeleri vs yoksa zikebilirsin sanırım. Üstüne düşmek lazım
-
Daniel-Koo bunu yazdı
"Haber edilmeksizin ürünlerde fiyat değişiklikleri yapılabilir" gibi bi ifadeleri vs yoksa zikebilirsin sanırım. Üstüne düşmek lazım
ürünü aldım kredi kartından çekildi onay maili geldikten sonra siparişi iptal ettiler.tamamen kendi hataları hocam şu anda tek yanlışım sözleşmenin capsini almamak oldu.
-
DevilKingtr bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
ürünü aldım kredi kartından çekildi onay maili geldikten sonra siparişi iptal ettiler.tamamen kendi hataları hocam şu anda tek yanlışım sözleşmenin capsini almamak oldu.
Kendi hataları ama sözleşmede danielin söylediği madde varsa tamamen onların insafiyetine kalmış bir durum söz konusu. Bir arkadaşımla electro worldden fotoğraf makinası aldık etiket fiyatı 1200 tl ama dediğin gibi internette 950 tl yazıyor. Arkadaşımı aldım müdürün odasına götürdüm anlat abicim olay, anlattı müdür dinledi tamam dedi biz itibarımızı 250 tl için zedelemeyiz. Haberi olmayan adama 250 tl çakınca itibarları zedelenmiyor ama bilinçli müşteri olayı çakınca itibarları tehlikeye düşüyor :)
Neyse bir de etiket indiriminden faydalandık 950 tl lik cihazı 900e aldık çıktık. İyi de ettik. Bu tür mağazaların merkezle alakası yok ben onu anladım. Müdür veya yetkili kişi kim ise tamamen onun doğrultusunda yönetiliyor. Adam istese etiket fiyatlarını 50 şer lira artırır her üründen 50 lira kazandığını cebe atar. Böyle de bir durum işte...
-
aradılar ben dahil 200 kişinin ürününü göndereceklerini söylediler biz hırsızlıkmı yaptık ne koyduysanız onu aldık dedim 2 de sövdüm amg müşteri memnuniyeti kapsamında sizin mağdur olmanızı istemiyoruz dediler ürün geliyo.
-
hacı ne aldın merak ettik :)
-
hatayı yapan elemanları fizan şubesine sürmüşlerdir.
-
hocam ürün neydi meraktan soruyorum :)
-
ürün neydi + insan bizede haber verirdi mk :/
-
Dayi kendine mi muslumansin bize de haber edeydin :W
-
Hocam ne ürünü aldın allah aşkına yorum yapanlar çatlamıştır şimdi bende meraktan soruyorum:)