Teknosa"Nın Gönderdiği Mail
-
bu gün teknosaya gidip bi notebook aldım ücretinide bana ait olmayan iki ayrı kredi kartından çektirdim.Bana 10 ytl hediye çekiye verip bi form doldurmamı istediler forma ad soyad adres telefon ve tc kimlik nomu girdim bunların dışında başka bişey girmedim.Az önce mail atmışlar hoşgeldiniz falan diye
-------------------------------------------------------
Sayın taner SAKA,
Teknosa.com’a üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Sitemizin özelliklerinden faydalanabilmek ve güvenli alışveriş yapabilmek için belirtmiş olduğunuz e-mail adresinizi ve size özel şifrenizi aşağıda bulabilirsiniz.
E-mail : sakataner@hotmail.com
Şifreniz : ******
Üyelik bilgilerinize ulaşmak için tıklayınız
Lütfen şifrenizi kaydediniz, ziyaretlerinizde şifrenizi kullanarak üyelerimize özel hizmet ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.
Teknosa.com’a hoşgeldiniz!..
Saygılarımızla--------------------------------------------------------------------------
mail bu.Şimdi birincisi bunlar benim mail adresimi hemen nasıl öğrendiler.İkincisi ise oradaki şifre hem kendi mail şifrem hemde site,banka kartı vs yerlerde kullanığım standart şifrem asıl bunu nasıl öğrendiler ve yolluyolar :)
-
Şimdi ben de çok şaşırdım hocam, sana mail yollayan adrese sorsan bunları?
-
belki hotmailin bi dangalaklığı olabilir diye düşünüyorum bi korkum yok ama merak ettim mutlaka teknosanadan alışveriş yapanlar vardır onlarada mail geliyodur böyle bişeyle karşılaştılar mı acaba
-
oo hacı g*te gelmişsin galiba :) nasıl olmuş oyle anlamadım:S
-
teknosa dan çok alışveriş yaptım ama artık yapmayacağım
telefona sigorta yaptırdım tel bozuldu ilgilenmediler yani elimde patladı telefon çok sinirlendim 1ay boyunca telefon sigorta şirketine gitti geldi bu arada garanti için gereken süre geçti vs vs artık ne alırsam vatanbilgisayardan yada çin malı alıcam yada bosis den yeter be müşteri hizmetleri 0
çok alışveriş yaptım ama bana mail gelmedi..
-
kendime almadım zaten o kadar zenginmiyim ben :) hem teknosa beni göte falan getiremez
-
Hocam bi dediğimi yapsan? İnan senden çok ben merak ettim şimdi :D.
-
aldığın mağaza internet sitesine üye yapmış seni
mesela sıfır araba alınca posta gönderiyolar işte aramıza hoşgeldiniz felan filan
-
Belki spam olabilir ?
-
yahu burda ters olan bişey yok ki :) sen siteye üye olurken hep aynı şifreyi kullandığını kendin söylemişsin ztn :)
onlarda mail kutuna mail adresini yazma sebebi senin siteye girerken kullanıcı adın mail adresin şifrende hep sabit o
yüzden şifreni bilmişler gibi gözüküyo :) ama sen ztn kendin üye olurken o şifreyi oraya yazdın :)
senin mail şifren bu demiyo teknosadaki forum için kullanıcı adın ve şifren bu diyo :)
-
zoko kardeş ben teknosaya gittim notebook'ualdım bi form vardı ad,soyad ve cep numaramı yazdım o kadar bi yere üye falan olmadım yani mail adresimide vermemiştim ben gerizekalı değilimki ne yaptığımı biliyorum :D