folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tekrar Satılık Jiggsaw Müridin Performans Bilgisayarı

Tekrar Satılık Jiggsaw Müridin Performans Bilgisayarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bu Adamla ticarette sikinti olmaz reel dende taniyorum sistem iyiymis 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

En son ne olur Mürid,im ? 1500 TL ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Yıllar önce ipod almıştım müridden güvenilirdir. sıkıntı yaşamazsınız 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

En son ne olur Mürid,im ? 1500 TL ?

1750 yaPARIM USTA

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Satış güncel

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

ooo adamım hayırlı satışlar.

Kefilim ben de Shephard' a. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şuan dpresyona girdiğini hissetmekteyim. elden ele dolaşan bir bilgisayarı satamamanın piskolojisi.

mezarcıların verdiği dandik fiyatlar ve senin adım adım umudunu ketiğin o postlar.

satın aldığın diğer muride karşı hafif dudak hareketleri ile kufur etmeler ve konuyu çok pahallı diye baltalayanlara yumruk sıkıp bir sigara yaktıktan sonra sakinleşmeler filan.

2 el değiştirdi diye transistor ömrünün azaldığını düşündüğün o anakarın acaba sattıktan sonra mavi ekran verirmi korkusu.

işin zor hacı hayırlı satışlar.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şuan dpresyona girdiğini hissetmekteyim. elden ele dolaşan bir bilgisayarı satamamanın piskolojisi.

mezarcıların verdiği dandik fiyatlar ve senin adım adım umudunu ketiğin o postlar.

satın aldığın diğer muride karşı hafif dudak hareketleri ile kufur etmeler ve konuyu çok pahallı diye baltalayanlara yumruk sıkıp bir sigara yaktıktan sonra sakinleşmeler filan.

2 el değiştirdi diye transistor ömrünün azaldığını düşündüğün o anakarın acaba sattıktan sonra mavi ekran verirmi korkusu.

işin zor hacı hayırlı satışlar.

Boş konuşmayı bırakıp satışımıza dönelim , yazarlık felan yapsana hocu sen ? :) başına dahi oturmadığıM pcyi ne yapayım ben ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    haci zor ya burda satis yapmak bu tur konularda genelde postlar "param olsa hiç düşünmezdim" "ah be hocam bir hafta önce olsa alırdım" ,bi de böyle durum. analizi yapan filozoflar var ışte takma kafaya satılır umarım:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    haci zor ya burda satis yapmak bu tur konularda genelde postlar "param olsa hiç düşünmezdim" "ah be hocam bir hafta önce olsa alırdım" ,bi de böyle durum. analizi yapan filozoflar var ışte takma kafaya satılır umarım:)

Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 21