Tekstil Ürünleri Neden Dökülür?
-
Çorap, iç çamaşırı gibi kullandığım tekstil dokuma türleri peyderpey dökülüyor.
Modal, bambu, %100 pamuk vb. gibi türler fark etmiyor. Çorap diyelim, sıfır bir çorabı giyip akşam eve geldiğimde çorap pamuklanma yapıyor, duş almazsam ayağımı halıya bastığım gibi tüylenmeden dolaylı halıya yapışıyor, her tarafa dökülüyor.
İç çamaşırı da keza öyle, duşa girdiğimde üstümden tüylenmiş, pamuklanmış oluk oluk kalıntıları akıyor.
Bu olay yeni değil, 1 senedir böyle.
Tekstilci müritler varsa açıklama beklerim.
-
öyle bir anlattın ki çok kalitesiz birşeyler kullanıyor olmayasın demek istemiyorum ama aşırı terlemeden de olabilir
-
futurist bunu yazdı
öyle bir anlattın ki çok kalitesiz birşeyler kullanıyor olmayasın demek istemiyorum ama aşırı terlemeden de olabilir
Özellikle fiyat belirtmedim, ama kalitesiz değiler gerçekten. Sözgelimi normal bir çorap ile bambu çorap arasında 3-5 kat fiyat farkı var.
Peki terleyen kişi için ne önerirler?
Anormal terlemem normalde ama, yinede bir çözümü olmalı bu pamuklanmaya karşı.
-
Çok mu kıllısın ?
-
çok hareket ediyor olabillirsinin. Pamuk oldugu için sürtünmeden kaynaklı diye düsünüyorum.
-
tamamen sallıyorum :
dar yada bol, çorap yada çamaşır giyiyorsundur Buda aşınmaya yol açıyordur.
fiyatından bağımsız, kullanılan lif kalitesizdir, kıl boyunda, saçlarda olduğu gibi çatlaklar olabilir. Buda kırılmaya sonradan topak oluşturabilir.
aşırı terleme ve deri solunumu!? yapıyor olabilirsin, dolayısıyla yağ sudan dolayı boncuklanma yapıyor olabilir.
aklıma gelenler bunlar.