Tel Net Olmadan İrc Server Nasıl Kapatılıyor ?????
-
ya arkadaşlar bizim bir irc serverımız var ama fırlamanın biri ikide bir kapatıp duruyor nasıl bir önlem almamız gerekiyor ???
-
telnet şifreni değiştir.
-
jeru ya katılıyorum :)
-
Merhaba Şakayı Bir yana bırakalım Şimdi Telnet şifresi olmadan bir irc server nasıl kapanıyor bunun cevabı cok basit ya bir admin /die ile kapatır ve firlamanın yani benim gibi biri "Unreal3.2 beta 16 ve altı Unreal3.1.5 ve altı" Gibi versiyonların Bug unu bulmustur girerder bu server artık kapanıyor bye der hemen cakar ucurur server bug : Versiyonunuzdaki acıktan yararlanarak user serverınızı ucarabiliryor inanmaya arkadaslarımız varsa bana bi tane unreal3.2 beta 16 veya altı versiyonlar versinler hallederiz.. şimdiden kolay gele .. hee çözüm olarak ne yapabilirsin Ptlink kurabilirsin yalnız ptlin in /nickserv /chanserv gibi igrenc komutu tam yazma yetkisi var işte o beni cıldırtıyor 1 yol daha var Unreal3.2 beta 17 kurmanı ve auspices servisleri kurmanı öneririm cok tatlı servisler neyse artık ne yapacagına sen karar ver benden bu kadar kolay gelsin...
-
Janım KardEShiM Admin Yazdıgın arkadaslarından bir Bunu Yapıyordur. /die /restart komutlari ile serverin kapanir. + Telnete Gir Ve /passwd
New Password: ********
Retype Password *******
Oke İşLem Bu Kadar... Sana tavSiyem GuvenmedikLerine +NOo Verme Ok :) BasaRiLar... -
OLUM DEĞİŞTİR TELNET ŞİFRESİNİ OLSUN BİTSİN BAKTIN SERVER POK YOLUNA GİSİYO ÇAK Bİ /REHASH OOHH
-
MuTiNeeR
-
yaw millet dötünü yırtıyo ma haklıda değiştir telneti
login : .......
pass :.......
cd Un*
password+enter
yeni pass+enter+yenipass+enter
sonacıma
./unreal rehash
ula bu tutmazsa madara oluruz hee :)))
-
Biraz gec bi cevap ama olsun.Unreal'in 3.1 serisi tarihe karisti kullanan bir network yok. Ayrica o kapanma channel.c dosyasinda ki bug dan yararlaniliyor. /msg irc,ircd privmsg #kanal bir komut ile server kapanir ama MaD sen sabaha kadar dolassan Unreal3.1.* kurulu olan bi sunucu bulman imkansiz gibi bisey. Ama hala kullanan var ise bildigin o acigi fixe ettim yardimci olabilirim. Sunucuda ki operatorlerin flaglarinada RD eklemeyin sadece sizde olsun RD flagi.
R=> Restart D=>Die
iyi calismalar
-
önce telnetine login ol daha sonra
passwd yaz
eski şifreni sorucak onu yaz
sonra 2 kere yeni şifre sorucak gir onları değiştir ..
sonra Cd Unreal3.2 eğer unreal se
pico unrealircd.conf yaz enterla
sonra Ctrl+W tuşuna bas
restart yaz enter de
restart ın yanında şifre yazar o şifreyi eğiştir
sonra aynı şekilde Ctrl+W yaz
die yaz sonra enterla
die bölümüne geliceksin ordan die nin yanındaki şifreyi değiştir.
Sonra Ctrl+X Y yaz Kaydedip Çık
sonra ./unreal rehash
yaz
yada mirc üzerinden sadece /rehash yazıp enterla kolay Gelsin .. -
Ne kadar Saçma Sapan Şey varSa Yazmışsınız Bilmiyorsanız Boşuna Forum Kirliqi Yapmayın Arkadaşlar Bu ne Yaa Biriside yok Unreal beta yı bug indan kapatırmış Unreal beta mı kaldı Piyasa da Neyse ...
Toplam Hit: 15345 Toplam Mesaj: 12