Tele Kulan
-
hocam bu telefonlar nasıl dinleniyor bir bilgisi yada bildiğiniz bir program varmı bu derin devlet ile ilgili.
-
1- Günaydın
2- Konu yanlış yerde (eşşek kadar Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar var)
3-Şahıslar telefon dinleyemez.Eminiyet birimleri de savcıdan gerekli izni almadan dinleyemez.Dinlemek için de çok pahalı aletler gerekli.Ona da normal birinin gücü yetmez.Ama şu orta yollarda telefonların birlşetiği bir kutu var.gri renkli. Biraz bilgin varsa ordan ev telefonlarını dinleyebilirsin :)
4- Bu konu çok açıldı zaten ve sonucu 0 (sıfır) -
eskiden direk hatlara giriliyordu
şimdilerde ise baz istasyonu ve uydu yardımıyla dinlenmekte bu sayede hem dinlenen uyanmıyor hemde daha güvenli
dinleyecegin elemanın hattına kablo çekip basit bir höperlör ile dinlemen müğmkün ama yakalanırsın onuda sölim -
telsizler dinleniy0 ama markalara göre freq ler wardi biraz ara bulursun.. seni biliyorum ben kesin sapiklik yapican derin devlet deme şimdi..
-
ertan kardeşim biz senle zıt kutuplardanız her halde sen nerelisin. derin konu olduğundan açtıp telefon faşlan yazan yerde telefon programları fana sorunlar hakkında bilgi vewriliyor. Derin bir konu olduğundan buraya açtık yinede sağolasın. cevapladığın için.
-
kimse ile zıt falan değilim,sen zıt olursan o da senin sorunundur.memleket kars.
o derin konu senin anladığın türden derin konu değil
bak şimdi
Derin Konular: İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset ve Benzeri Konular...
Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar: Elektrik/elektronik ve devreleri ile cep telefonu, notebook"lar, pda, pocketpc, mp3 player sorunları ve teknolojileri hakkında herşey
şimdi hoca senin konun nereye uyuyor bak bakalım????
-
peki siyaset deyince develet devletin yaptığı gizli gerçi gizli yanı kalmamış ama girmiyormu kim dinliyor normal insanlar mı dinliyor bu cep telefonlarını. Devlet dinlemiyormu. O zman derin devlet olur tamam mı? Kafana göre konuşma ben devreleride sormuyorum nasıl dinliyorlar diye soruyom hemen bilmişlik tasalamasan olmaz yani. Fazla biliyorsan adam gibi koy ortaya. Biz bilgi almak için atıyoruz ortaya. Devlet bunu nasıl organize ediyor.
-
Derin Konularla ne alakası var? Mit için mi çalışıyorsun yada çalışacaksın o yüzden mi telefon dinleyeceksin? Konunu Gsm bölümüne taşı ayrıca polemik yaratma, başlığını silmek zorunda kalmayalım..
-
a4 hoca sağol cevabın için
ayrıca hoca ben adam gibi yazıyorum, lafı başka yerinden anlayan sensin.Bilmişlik taslamaymış.Ben ne biliyorum ki sana bilmişlik taslayayım... Biraz saygılı şeyler yaz
Kolay gelsin -
Senin telefon dinlemek istemenle devletin ki arasında sanki fark var be kardeşim. Okuduğunu iyi anlamalısın "Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar: Elektrik/elektronik ve devreleri ile cep telefonu, notebook"lar, pda, pocketpc, mp3 player sorunları ve teknolojileri hakkında herşey" Bak burda ne diyor "teknolojileri hakkında herşey". Bu da senin konuyu nereye yazman gerektiği gösteren açıklama. Ertan'a katılıyorum adaha açık söylemek gerekirse
-
konu cope gidebilir artık sanırım
Toplam Hit: 1713 Toplam Mesaj: 12