Tele Kulan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    hocam bu telefonlar nasıl dinleniyor bir bilgisi yada bildiğiniz bir program varmı bu derin devlet ile ilgili.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    1- Günaydın
    2- Konu yanlış yerde (eşşek kadar Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar var)
    3-Şahıslar telefon dinleyemez.Eminiyet birimleri de savcıdan gerekli izni almadan dinleyemez.Dinlemek için de çok pahalı aletler gerekli.Ona da normal birinin gücü yetmez.Ama şu orta yollarda telefonların birlşetiği bir kutu var.gri renkli. Biraz bilgin varsa ordan ev telefonlarını dinleyebilirsin :)
    4- Bu konu çok açıldı zaten ve sonucu 0 (sıfır)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek
    eskiden direk hatlara giriliyordu
    şimdilerde ise baz istasyonu ve uydu yardımıyla dinlenmekte bu sayede hem dinlenen uyanmıyor hemde daha güvenli
    dinleyecegin elemanın hattına kablo çekip basit bir höperlör ile dinlemen müğmkün ama yakalanırsın onuda sölim

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    telsizler dinleniy0 ama markalara göre freq ler wardi biraz ara bulursun.. seni biliyorum ben kesin sapiklik yapican derin devlet deme şimdi..

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ertan kardeşim biz senle zıt kutuplardanız her halde sen nerelisin. derin konu olduğundan açtıp telefon faşlan yazan yerde telefon programları fana sorunlar hakkında bilgi vewriliyor. Derin bir konu olduğundan buraya açtık yinede sağolasın. cevapladığın için.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    kimse ile zıt falan değilim,sen zıt olursan o da senin sorunundur.memleket kars.

o derin konu senin anladığın türden derin konu değil

bak şimdi

Derin Konular: İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset ve Benzeri Konular...

Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar: Elektrik/elektronik ve devreleri ile cep telefonu, notebook"lar, pda, pocketpc, mp3 player sorunları ve teknolojileri hakkında herşey

şimdi hoca senin konun nereye uyuyor bak bakalım????

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    peki siyaset deyince develet devletin yaptığı gizli gerçi gizli yanı kalmamış ama girmiyormu kim dinliyor normal insanlar mı dinliyor bu cep telefonlarını. Devlet dinlemiyormu. O zman derin devlet olur tamam mı? Kafana göre konuşma ben devreleride sormuyorum nasıl dinliyorlar diye soruyom hemen bilmişlik tasalamasan olmaz yani. Fazla biliyorsan adam gibi koy ortaya. Biz bilgi almak için atıyoruz ortaya. Devlet bunu nasıl organize ediyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Derin Konularla ne alakası var? Mit için mi çalışıyorsun yada çalışacaksın o yüzden mi telefon dinleyeceksin? Konunu Gsm bölümüne taşı ayrıca polemik yaratma, başlığını silmek zorunda kalmayalım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    a4 hoca sağol cevabın için
    ayrıca hoca ben adam gibi yazıyorum, lafı başka yerinden anlayan sensin.Bilmişlik taslamaymış.Ben ne biliyorum ki sana bilmişlik taslayayım... Biraz saygılı şeyler yaz

Kolay gelsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Senin telefon dinlemek istemenle devletin ki arasında sanki fark var be kardeşim. Okuduğunu iyi anlamalısın "Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar: Elektrik/elektronik ve devreleri ile cep telefonu, notebook"lar, pda, pocketpc, mp3 player sorunları ve teknolojileri hakkında herşey" Bak burda ne diyor "teknolojileri hakkında herşey". Bu da senin konuyu nereye yazman gerektiği gösteren açıklama. Ertan'a katılıyorum adaha açık söylemek gerekirse

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    konu cope gidebilir artık sanırım

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
Toplam Hit: 1713 Toplam Mesaj: 12