Telefon Alacağım Ama Kafam Karışık
-
Önceden Android işletim sistemli (HTC Wildfire S) telefon da kullandım, iPhone 4S, 5 ve 5S de.
Bir yandan temiz 4S al kullan diyorum kendime. Sonra onu bilgisayara bağlama sorunu, bülütüt sorunu vs geliyor aklıma.
Bir taraftan temiz Android'li bi cihaz al geç diyor.
Kafam karma karışık. Bütçem 500-600 TL arasında. Bugün Barcelona Roma'yı yenerse 1.000 Lira'ya kadar çıkar :)
Aradığım özellikler;
Standart telefon artı bazı uygulamaları çalıştırması yeterli;
- Vatsap
- Sıkaypi
- Paypal
- ininal
- ziraat
- enpara
Marka ve model önerileriniz nedir?
-
Bu saatten sonra 4S almak parayı çöpe atmak olur. Ha eyvallah zamanın kral cihazı ama 3 yaşında artık.
Lenovo P70 veya General Mobile 4G. Zaten o rakama alınacak en iyi telefonlar bunlar.
mkyb tarafından 16/Eyl/15 20:27 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Bu saatten sonra 4S almak parayı çöpe atmak olur. Ha eyvallah zamanın kral cihazı ama 3 yaşında artık.
Lenovo P70 veya General Mobile 4G. Zaten o rakama alınacak en iyi telefonlar bunlar.
Dediklerine harfiyen katılıyore ama 4S'in kendine göre bi davası var. Ekranı ufak en azından. Böyle fayans parçası kadar telefon değil en azından.
Samsung A3 çarpıyor gözüme bu ara...
-
Barca roma yı alır 1000 de sen ona
-
samsung alpha aldım. memnuniyetimi pm den mustafa ile paylaştım.
avuca tam oturan geniş olmayan 4 inçlik bir ekranı var. hem kullanım alanın geniş hemde meyve tabağı kadar büyük değil.
işçiliğin dibine vurmuşlar. çok tatlı bir cihaz.
tavsiye ederim ama bütçeni çok aşıyor. taksitle alırsan değer bence.
manyak bir cihaz. birtek 720 p ekranı kafamı kurcaladı onuda biraz kurcalaıp sıkıntı olmadığını gördüm.
parmak , ısı , tansiyor ıvır zıvır her türlü sensörüde ayrı bir güzel. bir incele bakalım. özellikle beyaz olanını incele.
-
zalimadam bunu yazdı
samsung alpha aldım. memnuniyetimi pm den mustafa ile paylaştım.
avuca tam oturan geniş olmayan 4 inçlik bir ekranı var. hem kullanım alanın geniş hemde meyve tabağı kadar büyük değil.
işçiliğin dibine vurmuşlar. çok tatlı bir cihaz.
tavsiye ederim ama bütçeni çok aşıyor. taksitle alırsan değer bence.
manyak bir cihaz. birtek 720 p ekranı kafamı kurcaladı onuda biraz kurcalaıp sıkıntı olmadığını gördüm.
parmak , ısı , tansiyor ıvır zıvır her türlü sensörüde ayrı bir güzel. bir incele bakalım. özellikle beyaz olanını incele.
Bahsettiğin cihaz gerçekten cici bişeymiş. Barça Romayı Barçalasın inceleyeceğim. Başka fikri olan?
-
GM Andoridone al hocam. Fiyat performans bakımından gayet güzel. Belirttiğin bütün uygulamalarıda çalıştırıyor.
-
Asus Zenfone 4 için ne dersiniz peki?
-
Rabinski bunu yazdı
Asus Zenfone 4 için ne dersiniz peki?
Tırt. Kamerada flaş bile yok ram 1 GB. Sen bence Lenovo p70 al geç. Hayvan gibi batarya var.
-
birazdan lenovo k3 not alıcam
-
Kamera çok önemli değilse lenovo a7000 olabilir 700 tl