Telefon Alacam Öneri
-
telefon alacam, bugun mediamartke gittim baktım, bütçe 800 850 civarı maksimum, galaksileri falan cok bilmiyordum, ama arkadaşta Galaksi W vardı güzeldi yani. Cumartesi indirim varmış, Galaksi W suan 850 imiş. ama cumartesi 650ye düşücekmiş. Bir de telefon gördüm aklımı başımdan aldı. HTC Evo 3D. 1099 lira indirimli 850 olacakmış. Evo 3D ye verilir mi 850 lira? bir de htc şarjı az gidiyor diye duymuştum. ne yapayım? başka öneri var mı? ram işlemci açısında iyi olsun.
-
vay amk ya daha ekim'in basında almayı dusunduk evo'yu 1800 küsür liraydı, aradan 7 ay gecti 800 lira düsmüs fiyatı iyi ki de istememisim.
ayrıca onlarca konu acıldı telefon alımıyla ilgili, ac konuları tek tek oku illa ki aradıgını bulursun.
-
walla 850ye hiç durma al derim direk ben aldım 1300e evoyu iphone4s galaxy s2 bde evo şu anda donanım olarak piyasanın en iyileri. sessesions ta var htc ama ram konusunda geride kalıyorlar. galaxy w bende aramıştım ama ne ekran nede performans olarak yanından geçemez htc nin günde normal kullanımda sabah 6 akşam 10 gidiyor evonun şarzi. 16saat gbi flan ama kurcalarsan flan 5-6 saate düşüyor direk... bundan önce galaxy gio kullanmıştım oda aynıydı şarz konusunda.
-
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------walla 850ye hiç durma al derim direk ben aldım 1300e evoyu iphone4s galaxy s2 bde evo şu anda donanım olarak piyasanın en iyileri. sessesions ta var htc ama ram konusunda geride kalıyorlar. galaxy w bende aramıştım ama ne ekran nede performans olarak yanından geçemez htc nin günde normal kullanımda sabah 6 akşam 10 gidiyor evonun şarzi. 16saat gbi flan ama kurcalarsan flan 5-6 saate düşüyor direk... bundan önce galaxy gio kullanmıştım oda aynıydı şarz konusunda.
-----------------------------işte bu tam da aradığım yorumdu, hacı ben zaten fazlasını beklemiyorum, sınırsız internet paketim var, muhtemelen verdiğin süre birazcık daha kısalacak ama işimi görür yani.
-
n9 meego
4 yıllık yeni oyun sahası
meegoturkiye.org
http://www.youtube.com/watch?v=iCFNXhiFnKY&feature=player_embedded
-
bende araştırdım biraz , samsung galaxy w güzel. alabilirsem onu alıcam. hepsiburadada nakitte 730 a geliyor
-
adroid 4,0 yükseliyor mu evo 3d?
-
hacı sana kim dedi galaxy w 650 ye düşecek die mediamarkt ın netteni broşürlerine baktım göremedim öle bişey.
eğer inerse zorlayım bende biraz. netteki fiyatlardan 50-100 daha ucuz a geliyor.
-
ama o adanaya özel muhtemelen, depo boşaltıyoruz diye kampanya yapmışlar cumartesi günü için. nette o yüzden olmayabilir, çalışan kadın söyledi bana. ist da nasıl bilmiyorum ama adanada 3 4 aya bir ya acılıs, ya dogum gunu ya depo bosaltıyoruz diye kampanya yapıyor mediamarkt :)
-
cizikkkk