Telefon Alacam Yardım !!
-
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------
lazussak bunu yazdı:
jizz_jix bunu yazdı:
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------nokianın mesajlar gibi menülere şifre koyabilme özelliği olan telefonu yokmu?
-----------------------------Hoca öyle telefon istiyosan samsung 5233 star al buna şifre koyabiliyosun :)
-----------------------------hocam samsungun çoğu telefonunda var bu özellik ama ben nokia da varmı bu özellik onu merak ediyorum?
-----------------------------maalesef, ben hiç görmedim. anca, Symbian 8, 9 (1 2 3 farketmez) bir telefon alıp, advance device lock tarzı bir şey yükleyeceksin.
-----------------------------5800 düşünmüyorum zaten ablamda var hoşuma gitmedi.n70 vardı bozuldu ondan advenced device look vardı gayet memnundum. symbian sistemli nokia 6700 slide var onu almayı düşünüyorum, bilginiz varmı bunun hakkında?
-

bunun kayıtlısını düsünürsen temin edebilirim sfır adresine kargolarım . :)
ilgilenen pm .
-
GodLife bunu yazdı:

ilgilenen pm .
-----------------------------hocam model fiyat ne bunda?
-
6700da öyle güzel bir telefon değil bence, ayrıca istediğin özellikte yok onda. (edit: symbian 9.3 varmış, pardon )
arkadaşın biri değinmiş zaten, o özellikleri istiyorsan symbianlı bir telefon alman gerekli, esktra onlarca program kurabilirsin, şifrelersinde gizlersinde, ben n73 kullanıyorum misal, istediğim herşeyi yapabiliyorum konuşma seslerini kaydetme olsun, ekran ve tuş ışığını kapatarak şarjı uzatma olsun, anlatamayacağım kadar özellik ekleyebiliyorsun, sende yeni telefonlardan symbianlı bişey alabilirsin, yada pda türü bişey düşünürmüsün, veyahut SONY ERICSSON kesinlikle tavsiye ederim, şarj üzerine bunlardan cimri telefon yok bence.dokunmatik telefonları fazla kullanmadım, elimde hp6815 var, onu kullanıyordum mesaj yazma bayağı bir dertti:) ama yeni telefonlarda yukardaki resimdeki samsung mesela, dokunmatiği bayağı iyi bir ara incelemiştim, iyi algılıyor:) yine benim fikrim sık sık mesajlaşıyorsan dokunmatik ekranlı pek kullanışlı değil. -
BosphorusPasha bunu yazdı:
GodLife bunu yazdı:

ilgilenen pm .
Samsung JET Full özellik amoled dokunmatik ekran deneyimi
wifi
5 mp kamera
full özellik işte. vs.vs
kayıtlısı + aksesuar pazarlıksız 450 tl.
piyasada 699 - 700 ü askındır .
kendim toptan tel işi yaptıgım icin yazdım ilgilenen pm atabilir .
-----------------------------hocam model fiyat ne bunda?