Telefon Alcam (Iphone 4 Müş )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Android yüklü Çin malı iPhone'dur.Sıfırları zaten 300 kağıt.

Aynen hocam :)

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dyrnade bunu yazdı

Arkadaşlar bekledğim gibi çıktı iphone içine android yüklemişler dediğiniz gibi :D napcam bu aleti ben şimdi ne nete giriyo ne bişi daha elime alır almaz dosyalarıma girdim android yazıo çaktım davayı :D abim illa tutturdu sen kullanmazsan ben kullanırım diye anlamıyo dingil :D wireless giremıyorum su an baglanıyo çıkıyo daha sonra hattımdaki netide kullanamıyorum.Kullananlar varmı orta yolu bulan bu tür telefonlarla önerileri falan var mı geri verelim mi napalım 200 tl ya almış zaten.

abin saftirik sen abinden de saftiriksin ya bu ne saçma bi olay :D 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

o telefon android bile değildir java sistemli bile olabilir :-) java sistem yüklü olanlar nete girmez genelde :-) geçmiş olsun ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    dyrnade bunu yazdı

Arkadaşlar bekledğim gibi çıktı iphone içine android yüklemişler dediğiniz gibi :D napcam bu aleti ben şimdi ne nete giriyo ne bişi daha elime alır almaz dosyalarıma girdim android yazıo çaktım davayı :D abim illa tutturdu sen kullanmazsan ben kullanırım diye anlamıyo dingil :D wireless giremıyorum su an baglanıyo çıkıyo daha sonra hattımdaki netide kullanamıyorum.Kullananlar varmı orta yolu bulan bu tür telefonlarla önerileri falan var mı geri verelim mi napalım 200 tl ya almış zaten.

abin saftirik sen abinden de saftiriksin ya bu ne saçma bi olay :D 

:D:D

Abim dedı arkadasımın ıyı dedık olm  alalım madem çakal biliyomuş çakma olduğunu telefonun bişi demedi bana saflıkla alakası yok yani bide senden yorum değil biliyorsan bu telefonları napalım geri verelim mi dedik 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Akrabayla arkadaşla iş yapılmaz hocam. Aklında bulunsun bir köşede.

Telefonuda arabanız varsa yokuş aşağı park ettiğinizde tekerin altına koyarsınız kaymasın araba :D :D

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dua et böyle bi şey gelmedi başına ;

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/08/30/235-liraya-iphone-4-aldi-ama

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

elli kağıt bile değil la onlar. ne 300ü 500ü 

ekran mavi fonttur onların. piksel olayı yoktur. mavinin tonlarıyla oynanmıştır. kırmızısıda maviye çalar, siyahıda :)

kısa süreli konuşup mesajda atabilirsen öp başına koy. nede olsa 1 aya kalmaz bataryası çalışamaz hale gelir. ondan sonra bataryasını da bulaman.

muhtemelen referans olan arkadaş sizden aldığı paranın elli kağıdını telefonu aldığı adama vermiş. geri kalan paranın çatır çutur a.. koymuştur. :)

senin abin gibileri bana düşmezki :)

bidaha edit: la gerçek iphone ile bi yan yana koy. eni boyu kalınlığı tutmaz. hatta buna binaen kılıflı satarlar

trooper tarafından 02/Tem/13 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 18