Telefon Alıcam Bir Yardım Ediverirseniz
-
Arkadaşlar telefonum 1 aydır bozuk yeni telefon almayı düşünüyorum.Babam max 500-600 tl verebileceğini söyledi üzerine 100-200 max ben koyabilirim o da bir ihtimal
Samsung Wave iyi diyorlar ancak wave in modelleri var hepsi mi iyidir yoksa kendi içerisinde S8500 mü iyi sadece ? Android olması veya telefonun akıcı olması benim için önemli bu anlamda Samsunglar arasında kaldım tabi önerilere hep açığım.
Samsung Wave S8500 - 999TL //hepsi burada fiyatları
Samsung Wave S8530 -888TL
Samsung Wave S7233-482TL
Bunların yanında Wildfire güzel diyorlar
Wildfire - Teknosa da 729 TL gözüküyor.
Ne dersiniz arkadaşlar ne yapayım ?
-
samsung s8500 wave biraz tuzlu ama süper bir telefon eğer daha büyük oynamayı düşünürsen galaxy serisine bak derim. eğer 450 lira ya da android telefon var lg optimus standartların biraz üstünde güzel bir telefon
-
arkadaşlar ne olabilir o fiyat bir telefon neler önerirsiniz ??Bugün alayım diyorum
-
hocam samsung un işlemcisi biraz kötü oluyor. ağır telefon.
1000 lira verip Samsung Wave S8500 alıyorsan, birazdaha para koy da 3gs felan al.
-
Samsung Wave S8500 tabikide
-
peki 300-500 arası ne önerirsiniz?
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------LG Optimus GT540 - android
Nokia c5-03 - symbian
Nokia 5800 - symbian
-
Headhunterz bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
Nokia c5-03 - symbian
Nokia 5800 - symbian
-----------------------------LG nin dokunmatiği nasıldır acaba? ve lg mi wildfire mı hangisi daha iyidir sizce?
-
lg nin bu tarz telefonları cok satanlar listesinde bi ara başı çekiyordu şahsen kullanmadım ama ozellikler güzel. istersen şunada bakabilirsin sony ericsson w995 30 fps video cekimi var 8 mb dokunmatik ekran değil ama
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
Nokia c5-03 - symbian
Nokia 5800 - symbian
-----------------------------LG nin dokunmatiği nasıldır acaba? ve lg mi wildfire mı hangisi daha iyidir sizce?
hocam wildfire ı öneririm.dokunmatiği çok hassas ve güzel.çoğu yer iphone un dokunmatiği ile arasında fark yok diyor zaten. -
biraz azarlayaraktan ya ne gerek var o fiyatta telefona,emeğinize yazık değilmi al 200 250 liraya 3g li hafıza kartlı hatta wi-fi li telefonlar vardaha sayayım mı? www.hizlial.com gerçekten ucuz ürünler var karşılaştırma da yapabilirsin çok uygun gerçekten.