Telefon Alıcam Kararsızım
-
İyi günler herkeze bir aydır telefon alıcam diyorum bir türlü karar veremedim.
Çok fazla telefon kullanan birisi değilim ama artık sonunda bende bir dokunmatik telefon alıcam.
Kararsız kaldıgım telefonlar g2 mini , s3 mini , general mobile discovery.yada max 750 tl fiyat olan herhangi bir telefon.
Aklımdaki g2 mini ama birde tahribat'dan bir yorum almak istedim performans fiyat ilişkisi içeresinde hangisi tavsiye edersiniiz.
-
Asus zenfone 5 veya 6 ya bak derim hocam
-
Ka1nsha bunu yazdı
aynen birde z5 var aralarında listen güncel olarak
g2mini ,zenfone 5 ,general mobile discovrey 2, s3 mini
-
OFree bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
aynen birde z5 var aralarında listen güncel olarak
g2mini ,zenfone 5 ,general mobile discovrey 2, s3 mini
bunların içinde en iyisi zenfone5 vatan bilgisayarın mağazalarında oluyor git bir bak 700 liraydı sanırım
-
S3 Mini ve Discovery 2'yi direkt ele. Discovery 2'ler fabrikasyon hatalı dokunmatikleri hassas değil. G2 Mini güzel telefon. Kendim kullanıyorum. Parasını sonuna kadar hak ediyor.
-
Mustafa bunu yazdı
S3 Mini ve Discovery 2'yi direkt ele. Discovery 2'ler fabrikasyon hatalı dokunmatikleri hassas değil. G2 Mini güzel telefon. Kendim kullanıyorum. Parasını sonuna kadar hak ediyor.
mustafanın dediklerine katılıyorum ek olarak zenfone 5 kullanıyorum. batarya sorunu dışında sıkıntı yok diyebiliriz. 24 saat mobil veri& wifi açık sosyal ağlar+web+1 saaat oyun mail trafiği vs derken 20 saati buluyor şarjın %5 olması.
-
Zenfone 5 yada Motorola Moto G'ye bakmanı öneririm.
-
G2 yada G2 mini ...
-
Ka1nsha bunu yazdı
Lollipop Güncellemesinide alıcak diyorlar , T50 aldığıma pişman oldum bunu duyduktan sonra Asus iyidir.
-
asuslara fazla kılıf aksesuar bulamazsın 2. el temiz g2 almaya bak.
yoksa g2 mini al kalite telefon yaptı lg.
-
Biraz paranın üstüne koyarsan g2 almaya bak, yada olmadı ikinci el temiz bi g2 al sırtın yere gelmez.