Telefon Alicam Onerileriniz!
-
ParanoiDAndroiD bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlarrr şunu anlamış diylimm.. telfon alıosunuzz . nie o kadar ozellik arıosunuz .. kamerası mp3ü çartı çöurtu bence greksiz ve o kadar parea vermeyede gerek yok. telefon işini gorsun yeter. konuş bitti. bence o kadar abartma eskilerden al .nokıa eski modellerinnden. ama yinede senin zevkn
-----------------------------Teknolojinin nimetlerinden yararlanmaliyiz :)
-
yada en kralı iphone al
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------tr den alıcaksan samsung omnia
yurt dısından getirtme şansın varsa samsung omnia hdcok saglam telefondur kendisi ayrıca windows mobile işletim sistemini kullanıyor diğer telefonlardan ayıran en büyük özelligi bu bence:D
-----------------------------Hoca dokunmatik ekran felanmi telefonun ekrani cok genis
-
TheColtfire bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------tr den alıcaksan samsung omnia
yurt dısından getirtme şansın varsa samsung omnia hdcok saglam telefondur kendisi ayrıca windows mobile işletim sistemini kullanıyor diğer telefonlardan ayıran en büyük özelligi bu bence:D
-----------------------------Hoca dokunmatik ekran felanmi telefonun ekrani cok genis
evet dokunmatik -
abicim ben nokia e51 aldım 390liraya gayet kullanışlı telefonda yok yok 3G den WlAN a kadar
-
Mercer bunu yazdı:
abicim ben nokia e51 aldım 390liraya gayet kullanışlı telefonda yok yok 3G den WlAN a kadar
-----------------------------Dogrusu ben birazda gorsellige onem veriyorum :)
Telefon eski model gibi duruyor
-
Sony Ericsson W910i al bence 400 tl hem fiyatı ucuz hem ödüllü telefon çok güzel
-
iphone apple al son teknoloji :)
-
Aytekinet bunu yazdı:
iphone apple al son teknoloji :)
-----------------------------Hani iphoneyi hackliyolardi ben bulasmam :F
-
ben E51'i alırken N88 indirimde 800 küsürdü tek farkı kamerasının 5mp olmasıydı E51'in dış görünüşü de kibar duruyor N serisine göre ince benim için çok ideal bir telefon netbookdan farkı yok artısı bile var diyebilirim