Telefon Bağlanılmıyor, Uydunet İçin Altyapı Yok, Vınn Pahalı, İnternete Başka Nasıl Bağlanabilirim ?
-
sikayetvar.com a yazdım, 2 günde gelip telefonu da interneti de bağladılar, telefon üstüne telefon aldım mağduriyetiniz giderildi mi başka bi sorun var mı vesaire vesaire diye.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
sikayetvar.com a yazdım, 2 günde gelip telefonu da interneti de bağladılar, telefon üstüne telefon aldım mağduriyetiniz giderildi mi başka bi sorun var mı vesaire vesaire diye.
-----------------------------o kadar etkili oluyormu yaw
-
benm nokia n95 bozulmustu 3 sene önce, kvk adam yerine koymazken sikayetvar'a yazdım nokia istanbuldan aradılar yenisi geldi :) hatta yeni cihazınızın imei sini telekomunikasyon kurumuna bildirdik, yarın kargoluyoruz falan demişlerdi, şikayetvar iyidir affetmeyin yazın şikayetinizi
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------o kadar etkili oluyormu yaw
-----------------------------valla ben de hiç etkili olmasını beklemiyodum ama baktım siteye şikayet başlığı altında çözüldü, cevaplandı, incelemede gibi ibareler lan ben de öylesine bi yazayım gitsin dedim ama gerçekten etkili oldu
feneristin yazdığına da bakın.
-
bu amk ttnet inde telefon zorunlulugu kalkmadimi hala ?
-
vodafone hat ve modem özelliği olan bir cep telefonu al.aylık 8 tl ye hattını internete aç.pc den gir.video falan izleyemezsin ama işini görür yinede
-
5230 ikinci el 200 liraya al. Dizüstü bilgisayara interneti paylaştır. Vodafon 8 liraya günlük 100 mb. Aylık toplam 3gb yapıyor. Video izlemek gibi alışkanlığın yoksa interneti sadece bilgi amaçlı kullanacaksan işini fazlasıyla görür. Ayrıca nur topu gibi telefonun olur. Cepten de bağlanırsın. Ben kimi zaman durakta kimi zaman dizüstünde kimi zaman işyerinde kullanıyorum 8 liraya çok uygun bence.
-
HoLyCat bunu yazdı:
bu amk ttnet inde telefon zorunlulugu kalkmadimi hala ?
-----------------------------yok.. bide müşteri hizmetlerinde ki ve abone merkezindeki akıldan yoksun çıtır kızlar şöyle diyor.. "telefon hattı çekmeden nasıl bağlantı vereceyiz beyefendi :|" diyolar direk..